Obavijesti

Show

Komentari 11

Jelena stalno priča o Stoki i tvrdi kako ju je jako volio

Jelena stalno priča o Stoki i tvrdi kako ju je jako volio
6

Posljednja četiri dana Jelena neprestano priča kako ju je Stoka izdao ostavivši je putem medija. Farmeri je tješe da će se sve rješiti kad izađe

VIDEO

Meni je super, ne bih se ja tako dobro držala da nije. On je u k...., a ne ja, započela je za ručkom Jelena opet priču o prekidu s dečkom Marinom Ivanovićem Stokom.
- Ja bih umrla, ja bih tu plakala i ne bih mogla ostati. Odmah bih išla van - komentirala je Stefany.
Jelena se pohvalila kako nikad nije upoznala par da dečko toliko voli curu kao što je on nju. Ona je toga bila svjesna i zato joj je ta cijela priča čudna. Ne može vjerovati da ju je ostavio putem medija. Ostali farmeri tješili su je da možda nije tako kako se čini i da će se sve riješiti kad ona izađe.
- Ako si ti muško i ako nećeš ispasti papak, onda me zaboravi kad izađem. Jer bit ćeš veća papčina ako opet budeš sa mnom - obraćala se Jelena dečku, a gledala u Slađu.
Stoka kaže da je tom rečenicom sve rekla. Više ne želi komentirati ništa u vezi s njom.
- Ja sam svoje rekao prije mjesec dana i to je to - kaže Stoka, koji očito ostaje pri svojoj odluci.

ROMSKI MUZIKAŠI DONIJELI RAKIJU
Nakon ručka farmere je iznenadio bend Roma, koji su s harmonikom i gitarama veselo zasvirali i zapjevali u kuhinji. U plesu i pjesmi najviše su uživale Aleksandra i Stefany. Mahale su maramama, pjevale i vrtjele se oko svirača. Romi su donijeli i domaću rakiju, koju su farmeri rado probali.

JURU IZABRALI ZA DUALISTU U RINGU
Cijeli tjedan Jura je obilazio farmere i govorio im da su dvolični. Najviše je napadao Dvinu, a zatim Ivanu i Aleks. Začetnik svih svađa bio je Jura pa stoga i ne čudi što su mu svi farmeri dodijelili šibicu i tako ga poslali u izolacijsku kuću kao prvog dualista koji će se boriti u ringu.

NATAŠA ODAVALA TAJNE, SLAĐA IH POTVRĐIVALA
Farmeri su priznali da im je informacije izvana davala zapravo Nataša, a za Slađu su rekli da ih je ona samo potvrđivala. Na obiteljskom sastanku svi su se složili kako Slađa zapravo nije kriva i da je žrtveno janje. Svi su bili tužni zbog njezina odlaska. Neno ih je razveselio striptizom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao