Obavijesti

Show

Komentari 33

Jelenin steznik privukao pažnju: 'Struk ti uživo nije tako uzak'

Jelenin steznik privukao pažnju: 'Struk ti uživo nije tako uzak'
7

Mnogi me godinama pitaju kako imam tako ravan i zategnut trbuh, izražene trbušne mišiće i mali obujam struka. Tajna je u stezniku koji nosim svaki dan, nekad i noću, često ispod garderobe, kaže Karleuša

Kontroverzna srpska pjevačica Jelena Karleuša (42) pozirala je u stezniku za koji kaže da je zaslužan za njezin ravan stomak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Za početak, ja nikada ne reklamiram i ne preporučujem nešto što sama ne koristim i iza čega ne stojim svojim imenom. Mnogi me godinama pitaju kako imam tako ravan i zategnut stomak, izražene stomačne mišiće i mali obujam struka. Tajna je u stezniku koji nosim svaki dan, nekad i noću, često ispod garderobe... Redovnim nošenjem i 'treniranjem' vašeg struka ovim steznikom topite masne naslage i drastično smanjujete obujam struka, skupljate opuštene mišiće, smanjujete osjećaj gladi, popravljate držanje kičme. Preporučujem svakoj ženi, pogotovo onima koje se debljaju u predjelu stomaka, rodiljama i ženama koje treniraju - napisala je te dodala:

- Imala sam 3 carska reza (da-3!), rodila dvoje djece, operirala slijepo crijevo (prednji zid stomaka mi je veoma oslabljen), ne vježbam i ovaj steznik mi je puno pomogao... Naravno, opet ću napomenuti da se ja izuzetno zdravo hranim, da sam vegetarijanac, da ne jedem slatkiše... Molim vas - hranite se ZDRAVO, smatram da meso i mliječni proizvodi ne čine dobro našem tijelu, koži, kosi... Ako niste primijetili, svi vegetarijanci imaju divnu kožu i izgledaju bar 10 godina mlađe... Njegujte svoje tijelo i cijenite svoje zdravlje. Sve počinje od onoga što unosimo u sebe i od stanja svijesti. 

Karleuša nikad provokativnija: Sve joj 'ispalo', dirala si grudi
Karleuša nikad provokativnija: Sve joj 'ispalo', dirala si grudi

Jelena se zatim 'zakačila' s jednom pratiteljicom.

- Kakve pločice na stomaku od steznika (smijeh). Jedno je nositi steznik poslije carskog reza i operacije. Razumijem da sve reklamirate za pare, al zaboga jeste li bar malo pri zdravom razumu???? - napisala je korisnica, a Karleuša joj je odgovorila:

- Prvo, ja ovakve stvari ne naplaćujem. To svi znaju. Previše sam bogata za takvu siću. I da, kada se salo sa stomaka istopi, stomačni mišići se vrlo VIDE.

Drugi su pratitelji Jeleni počeli komentirati kako na paparazzo fotografijama nema uzak struk kao na Instagramu. 

- Ne izgledaš tako uživo - samo je jedan od komentara ispod njezine fotografije.

Beograd: Jelena Karleuša dolazi na snimanje emisije Zvezde granda

Mnogi su isticali njezine vještine uređivanja fotografija te prozivke kako uživo ne izgleda ni približno onome što dijeli na društvenim mrežama. No Karleuša se na te komentare ne obazire.