Show

Komentari 4

Jelusić podijelio emotivni video s koncerta Parnog Valjka: 'Neki neće razumjeti, ni ne moraju...'

Jelusić podijelio emotivni video s koncerta Parnog Valjka: 'Neki neće razumjeti, ni ne moraju...'

Život se sastoji od trenutaka. Ovo je bio jedan od onih koje sam screenshotao i koji su se ugravirali, napisao je pjevač uz snimku s koncerta Parnog valjka u čast preminulom Akiju Rahimovskom

Mladi glazbenik i pjevač grupe Whitesnake, Dino Jelusić (29), podijelio je video s koncerta Parnog Valjka koji se održao prošli vikend u zagrebačkoj Areni. Obožavatelji benda nisu skrivali svoje oduševljenje, a neki smatraju da bi Dino trebao biti novi Akijev nasljednik u Parnom Valjku.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Zadnji post, obećajem. Samo hoću da svi vide što se dogodilo u subotu. Mnogi neće razumjeti, ali ni ne moraju, zato svi imamo drugačije poslove i karijere. Život se sastoji od trenutaka. Ovo je bio jedan od onih koje sam screenshotao i koji su se ugravirali - napisao je Dino.

- Ovo je što je svima nama značio Aki, tako da, hvala Vama, dragi Dino, na svakom postu i atmosferi koju nam prenosite u njima sa ovog koncerta - napisala je obožavateljica.

- Naježila se. Hvala za ovaj 'trenutak', i sve koji su objavljeni za nas koji nažalost nismo mogli biti tamo, a silno smo željeli! - komentirala je druga.

Parni Valjak je nakon smrti Akija Rahimovskog ostao bez svog frontmena, a sudeći prema komentarima na društvenim mrežama mnogi se nadaju da će bend naći novog pjevača i nastaviti sa svojim radom. 

- Eto, mnogo nas je koji vidimo tebe kao novog frontmena Valjka. Biti će to nova stranica. Zbog autentičnosti, energije, karizme, rocka na najjače. Valjak bi privukao mladost! - predložila je obožavateljica ispod Jelusićeve objave.

Najčitaniji članci