Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
22 komentara

Jenner, Baldwin, Emily: Uzele 5 milijuna kn pa moraju na sud

Billy McFarland organizirao je Fyre festival za kojeg je tvrdio da je nešto dosad neviđeno, a sve je rezultiralo katastrofom. Prevario je investitore za 26 milijuna dolara, a tim je novcem platio promociju i manekenke

Foto: Instagram
22 komentara

Mnoge poznate manekenke mogle bi se naći na sudu zbog objava na društvenim mrežama. Kendall Jenner (23), Bella Hadid (22), Emily Ratajkowski (27) i Hailey Baldwin (22) samo su neke od njih koje su bile uključene u promociju 'Fyre festivala', koji je bio 'katastrofa'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, za taj su angažman manekenke bile 'masno' plaćene, ali je samo jedna od njih naglasila da se radi o plaćenom oglasu. Prekršile su američki federalni zakon koji nalaže da je u takvim slučajevima obvezna napomena uz objavu na društvenim mrežama. 

Foto: Instagram;

Svaka pojedinačno je za svoju objavu dobila oko pet milijuna kuna, a sudu će morati objasniti zašto se nisu držale propisanog zakona. 

Foto: YouTube

Prije dvije godine, organizator Billy McFarland (27), obećao je Fyre festival 'kakvog svijet nije vidio' i tvrdio je da je nešto dosad neviđeno, a sve je zapravo rezultiralo katastrofom.

Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals | Autor: Dennis Van Tine/DPA/PIXSELL Foto: Dennis Van Tine/DPA/PIXSELL

Billy je prevario investitore za 26 milijuna dolara, a tim je novcem platio promociju i manekenke. Ljudi koji su kupili ulaznice, potrošili su još dodatnih desetak tisuća dolara za luksuzni smještaj, a dočekali su ih mokri šatori i sendviči. 

NEMOGUĆE VEZE: Ovi horoskopski znakovi nikad ne bi mogli biti zajedno

Naši partneri pišu
Message