Obavijesti

Show

Komentari 9

Jennifer Lopez: Rekli su mi da neću uspjeti kao pjevačica

Jennifer Lopez: Rekli su mi da neću uspjeti kao pjevačica
3

MNOGO TALENATA Lopez kaže da je uspjela u pjevanju, glumi, plesu, a sada se počinje baviti produkcijom kako bi stvorila više uloga za žene

VIDEO

Kritizirali su me i govorili da nisam dovoljno dobra, ali nitko ne zna koje su vaše sposobnosti osim vas samih, rekla je pjevačica i glumica Jennifer Lopez (48) u svom videu koji je objavila na društvenoj mreži. Tvrdi kako su joj ljudi na početku njezine karijere govorili da nije dovoljno dobra da se bavi glumom, plesom ili pjevanjem. 

 

- Da sam ih poslušala, provodila bih dane zaključana u kući - istaknula je Lopez. Kaže da nitko ne može znati što je 'unutar' nekog čovjeka te da o nama samima ovisi ostvarenje naših snova i želja. Pjevačica smatra da je bitno imati konstantu u životu i raditi prave stvari. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Uložite napor i sve možete postići - objasnila je i dodala kako se trenutačno odlučila posvetiti produkciji jer želi stvoriti više uloga za žene. Rekla je kako misli da ima dovoljno talenta kako bi se time bavila. Lopez je objavila pjesmu 'Us' koju je posvetila svom dečku, bivšem bejzbolašu Alexu Rodriguezu (42) i tako dodatno potaknula glasine da su se zaručili. 

 

Issa lion ... #calibash #amoramoramor #leosbelike

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

- Nemoj me probuditi ako sanjam. Bi li ti mogao biti onaj pravi bez ikakve sumnje - stihovi su njezine pjesme. Pjevačica se nedavno našla usred skandala kada je manekenka Kate Upton (25) optužila suvlasnika modnog brenda Guess, modnog dizajnera Paula Marciana (66) za seksualno zlostavljanje. Naime Lopez je napravila proljetnu kolekciju s Marcianom. 

- Jasan je moj stav o seksualnom zlostavljanju i mislim da sam bila dovoljno glasna govoreći o tome. Ne opraštam takvo ponašenje niti bilo kakvo kršenje nečijih prava - objasnila je pjevačica. Dodala je kako cijeli slučaj treba temeljito istražiti i da će ona uvijek podržavati ženska prava. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...