Show

Komentari 25

Jennifer Lopez zaručnik ostavio preko poruke? Odbila mu vratiti prsten vrijedan 32 milijuna kn

Jennifer Lopez zaručnik ostavio preko poruke? Odbila mu vratiti prsten vrijedan 32 milijuna kn

Gotovo je. A pravi šok je da je Alex ostavio Jennifer preko poruke! Posramljena je i ponižena, ali i ljuta. Uz sve, odbija vratiti zaručnički prsten, ali tko ju može kriviti? - ispričao je izvor blizak paru

O prekidu pjevačice i glumice Jennifer Lopez (51) i bivšeg bejzbolaša Alexa Rodrigueza (45) posljednjih se dana nagađa mnogo. 

POGLEDAJTE VIDEO

Nakon što je nedavno objavljeno da je par prekinuo četverogodišnju vezu okrunjenu zarukama oboje su opovrgnuli natpise tvrdeći da 'rade na odnosu'. 

Do medija je tada došla informacija da je između njih stala starleta i reality zvijezda, Madison LeCroy (30), no Rodriguez je prošlog tjedna posjetio J.Lo u Dominikanskoj Republici gdje snima romantičnu komediju 'Shotgun Wedding'.

Kako ističe američki tabloid 'In Touch', Jennifer je posramljena i ponižena jer ju je Alex ostavio preko poruke.

- Gotovo je. A pravi šok je da je Alex ostavio Jennifer preko poruke'! Posramljena je i ponižena, ali i ljuta. Uz sve, odbija vratiti zaručnički prsten vrijedan oko pet milijuna dolara. Tko je može kriviti? Svi su znali da su imali problema, a on je sada sve okončao - ispričao je izvor blizak paru.

Podsjećamo, ove informacije stižu nakon romantičnog vikenda u Dominikanskoj Republici. Pjevačica i glumica, odjevena u kućni ogrtač, na fotografijama izgleda vrlo zadovoljno dok je njezin zaručnik ljubi i grli. Time su glasine o navodnom prekidu konačno 'pale u vodu', posebice nakon nagađanja o navodnoj novoj romansi Rodrigueza i LeCroy.

Inače, Shep Rose, Madisonin kolega iz serije, otkrio je da se ona dopisivala s Rodriguezom.

- Snimali smo epizodu na Capers Islandu kada mi je ispričala da se dopisuje s osobom 'A.Rod', ali ništa više od toga nije htjela reći, jer je obećala da će šutjeti. Tada sam prvi put čuo za njega - ispričao je.

LeCroy je kasnije potvrdila da je tajni čovjek doista bio Rodriguez, ali inzistirala je na tome da su samo razgovarali.

Najčitaniji članci