Show

Komentari 13

Joe Exotic pripremio limuzinu, frizera, vizažista i garderobu: Trump će me sigurno pomilovati

Joe Exotic pripremio limuzinu, frizera, vizažista i garderobu: Trump će me sigurno pomilovati

Zvijezda showa 'Tiger King' sve je pripremila za izlazak iz zatvora. Fizer je spreman, vizažisti su spremni, vozač limuzine samo čeka poziv... Joe Exotic uvjeren je da će da Trump pomilovati na kraju mandata

Kralj tigrova, pravog imena Joseph Maldonado-Passage (57), služi zatvorsku kaznu od 22 godine zbog svoje uloge u pripremanju ubojstva njegove suparnice, Carole Baskin, te kršenja zakona o divljim životinjama.

Pisao je Donaldu Trumpu da ga pomiluje i uvjeren je kako će predsjednik na odlasku uslišiti njegove želje posljednji dan u uredu.

Toliko je uvjeren da će biti pomilovan da je njegov tim već rezervirao limuzinu koja će ga pokupiti iz zatvora, a spremni su i frizer te vizažist, koji samo čekaju poziv.

- Apsolutno sam uvjeren da će ga pomilovati. Puno smo radili na tome. Imamo i frizera i vizažista, cijelu garderobu, vjerujete mi, sve čega se možete sjetiti, imamo čak i doktora i psihologa. Joe ne može dočekati da izađe, ali ne želi da ga itko vidi dok se ne sredi. Zato su frizer i vizažist toliko važni u cijeloj priči - ispričao je osnivač Tiger Teama, Eric Love.

Najčitaniji članci