Obavijesti

Show

Komentari 5

John Legend i Kanye West više nisu prijatelji: Presudilo im je reperovo druženje s Trumpom

John Legend i Kanye West više nisu prijatelji: Presudilo im je reperovo druženje s Trumpom
9

John je podržavao predsjednika Joea Bidena i potpredsjednicu Kamalu Harris tijekom predsjedničkih izbora 2020., javno govoreći i nastupajući na njihovom inauguracijskom koncertu

Pjevač John Legend (43) odustao je od prijateljstva s reperom Kanyeom Westom (45) zbog njegove kandidature za predsjednika SAD-a 2020. i podrške bivšem predsjedniku Donaldu Trumpu (76).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Legend je u CNN-ovom podcastu 'The Axe Files' s Davidom Axelrodom rekao da njih dvojica više nisu prijatelji kao što su nekad bili.

'Space Jam: A New Legacy' World Premiere

West je snažno podržavao Trumpa dok je bio na dužnosti, noseći šešire s natpisom 'Make America Great Again' (Učinimo Ameriku ponovno velikom) i posjećujući ga u Bijeloj kući.

President Donald J. Trump Meets West and Brown

Reper je vjerovao da vjerujući Bogu može voditi američku politiku, štoviše, najavio je svoju predsjedničku kampanju 2020. na Twitteru. West nije cijenio nedostatak podrške koju je dobio od voljenih dok je pokrenuo kampanju.

President Donald J. Trump Meets West and Brown

- Bio je uzrujan što nisam podržao njegovu kandidaturu za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država - iz razumljivih razloga - rekao je Legend.

Ne treba joj majica, a ni gaćice: Kanyeova bivša opet privukla pažnju odvažnom kombinacijom
Ne treba joj majica, a ni gaćice: Kanyeova bivša opet privukla pažnju odvažnom kombinacijom

Smatra da se njihov odnos natezao i da je za njih postalo previše održavati to prijateljstvo.

- Bio je prilično otvoren sa svojim mišljenjima, svojim borbama, svim stvarima s kojima se suočava. I mislim da ono što vidite s njim uglavnom dobijete - rekao je Legend o svom starom prijatelju.

Rapper Kanye West shows President Trump his mobile phone during meeting in the Oval Office at the White House in Washington

John je podržavao predsjednika Joea Bidena i potpredsjednicu Kamalu Harris tijekom predsjedničkih izbora 2020., javno govoreći i nastupajući na njihovom inauguracijskom koncertu. Iako pjevač aktivno izražava svoje političke stavove, u svojoj budućnosti ne vidi političku karijeru u skorije vrijeme.

- Ne želim se kandidirati. Definitivno ne želim to učiniti sada. Ne zamišljam da bih to želio učiniti u budućnosti - inzistirao je u podcastu.

Inauguration of Joe Biden as the 46th President of the United States

POGLEDAJTE VIDEO: PUNAC SABOTIRAO ZETA U ‘TKO MI BOLJE KUHA’