Obavijesti

Show

Komentari 16

Johnny Depp opet ljubi: S go-go plesačicom bio u Beogradu

Johnny Depp opet ljubi: S go-go plesačicom bio u Beogradu
16

Izvor blizak paru otkriva da su se upoznali na partyju u Los Angelesu i kako Polina nije imala pojma tko je glumac dok ga nije upoznala te dodaje da je bila sretna kada je saznala tko je on, prenose strani mediji

VIDEO

Glumac Johnny Depp (55) izlazi s atraktivnom ruskom go-go plesačicom Polinom Glen koja je 30 godina mlađa od njega i navodno već planiraju vjenčanje, prenosi The Mirror. Šuška se da se Ruskinja uselila u njegov dom u Los Angelesu i da mu pravi društvo na turneji i filmskim setovima. Polina je školovana plesačica i koreografkinja, a dolazi iz Sankt Peterburga. 

Johnny i Polina su prošle godine viđeni kako zajedno šetaju u Moskvi dok je on bio na turneji s bendom Hollywood Vampires, a uhvaćeni su u zagrljaju i u Beogradu i Maroku, dok je snimao novi film Minamata. 

Izvor blizak paru otkriva da su se upoznali na partyju u Los Angelesu, a kako Polina nije imala pojma tko je glumac dok ga nije upoznala te dodaje da je bila sretna kada je saznala tko je on.  

Polina je svirala violinu u lokalnom orkestru. Plesačica je 2013. sudjelovala u lokalnom reality showu GO GO Girls u organizaciji promo-studija SubFighters Show na čelu s Aleksandrom Esaulovom te je stigla do finala osvojivši drugo mjesto. Imala je i vlastitu plesnu školu L.I.P.S. u Sankt Peterburgu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:04

U ranim dvadesetima putovala je po Europi, a zatim otišla u SAD. 

- Polina je rekla da će se vjenčati i da on želi otići u Rusiju kako bi upoznao njezine roditelje - otkriva izvor za Daily Mail.

Johnny Depp priča s papigom na srpskom, čak ju je opsovao
Johnny Depp priča s papigom na srpskom, čak ju je opsovao

Polina živi s Deppom u vili u Los Angelesu, a izvor dodaje kako Depp svakog tko boravi u njegovoj kući natjera da potpiše ugovor o tajnosti. 

Murder on the Orient Express - World Premiere

Ovo je ujedno i prva Johnnyjeva veza otkad se rastao i otkako je optužen za zlostavljanje bivše supruge Amber Heard (33). Johnny je sve to nazvao razrađenom prevarom. 

The Rum Diary premiere - London

- Druge žene u njegovom životu ga razaraju i stoga mu je vrlo lako bilo zaljubiti se - priča izvor para. 

Podsjetimo, brak između Deppa i Amber završio je burno. Amber je optužila glumca za nasilje, a Johnny pak nju da samo želi izvući novac od njega lažima i podmetanjima. Kao dokaz vlastitom svjedočanstvu u kojem iznosi što je sve proživjela, u javnost su izašle i fotografije pretučene Amber, koje je ona priložila i na sudu.

Heard, koju smo gledali u filmu 'Liga pravde' kao kraljicu Atlantisa Meru, razvela se od Johnnyja nakon godine dana braka i pet godina veze. Zatražila je rastavu u svibnju 2016. te odmah potom dobila privremenu sudsku zaštitu od Deppa.

Glastonbury Festival 2017

Kao razlog zahtjeva za razvod braka glumica je navela 'nepomirljive razlike', a nasilje je, po njezinim riječima, kulminiralo u svibnju. Deppov odvjetnik ranije je odbacio optužbe, ustvrdivši da se Heard pokušava preko lažnih optužbi financijski okoristiti, no ona je sav dosad dobiveni novac donirala te tako pokušala dokazati da joj glumčev novac nije motivacija. 

Prije braka s Amber, Depp je bo u 14-godišnjoj vezi s francuskom glumicom i pjevačicom Vanessom Paradis (46) s kojom ima dvoje djece Lily Rose (19) i Jacka (17). 

ZANIMAJU IH SAMO AVANTURE I ZABAVA: Ovi horoskopski znakovi se nikad neće vjenčati

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao