Show

Komentari 54

Jole čeka sina: Priredio feštu, a kćeri smišljaju ime za brata...

Jole čeka sina: Priredio feštu, a kćeri smišljaju ime za brata...

Oboje smo govorili da želimo još djece i sad nam se ostvarilo. Važnije od spola mi je da me iz bolnice nazovu i kažu: 'Dobili ste živo i zdravo dijete, a supruga je dobro'. No tko nakon tri kćeri ne bi htio sina', kaže Jole

U prosincu stiže sin. Presretan sam, ali jednako bih se radovao da sam dobio i četvrtu kćer - rekao nam je Joško Čagalj Jole (47).

Spol su doznali nakon što je supruga Ana obavila test koji ukazuje na rizik za prisutnost kromosomskih anomalija ploda. Pokazalo se da je sve u najboljem redu. Sretna vijest najviše je razveselila njihove kćeri Ivu (12), Emu (10) i Tiju (7). Obitelj je povodom toga priredila feštu za prijatelje i rodbinu u Zagvozdu.

- Ima koji tjedan da sam doznao i presretan sam. Moja Ana trudna četvrti put. Oboje smo govorili da želimo još djece i sad nam se ostvarilo. Važnije od spola mi je da me iz bolnice nazovu i kažu: 'Dobili ste živo i zdravo dijete, a supruga je dobro'. No tko nakon tri kćeri ne bi htio sina' - govori Joško Čagalj Jole. 

Pjevač je vrlo angažiran u humanitarnom radu pa se, priča, nagledao svega. Neke slike bolesne djece ne izlaze mu iz glave, zato i tvrdi da je najveća radost i blagoslov svake obitelji dobiti živo i zdravo dijete. 

- Kćeri Ema, Iva i Tia već naveliko smišljaju imena - smije se Jole. Dok novi član obitelji ne dođe u kuću popularnog pjevača, Jole će svaki trenutak biti uz svoje cure. Ionako ističe da pjeva samo vikendima, a ostali su dani rezervirani za njemu tako slatke obiteljske obveze. 

 

Najčitaniji članci