Obavijesti

Show

Komentari 12

Jole: 'Karijeru sam započeo u kafiću, a onda se pojavio Huljić'

Jole: 'Karijeru sam započeo u kafiću, a onda se pojavio Huljić'
7

NIJE VJEROVAO Kad ga je Tonči nazvao za prvu suradnju, mislio je da se šali. Pjevač kaže da se trudi živjeti jednostavan život, a slobodno vrijeme provodi s obitelji

VIDEO

Povodom 20 godina karijere Joško Čagalj Jole (46) radi veliki koncert u zagrebačkoj Ciboni 12. listopada. Uz njega nastupaju klapa Rišpet i Jelena Rozga. Žao mu je što mu gošća neće biti i Doris Dragović zbog obveza.

- Godinama me nagovaraju na Cibonu, Gripe, Arenu. Arena je mislim jako prevelik zalogaj. Kako je 20 godina pjesme ‘Duša od papira’, rekli smo nećemo čekati da prođe još 20 godina a da nismo napravili veliki tulum. Želja mi je da snimim taj koncert u Ciboni da imam za uspomenu. Možda će ga i neka televizija pustiti. Idemo proslaviti 20 godina Jole. I veseli me što mogu doći mladi i stari, počinje oko 20, 20.30 sati, a ne kad pjevaš po klubovima, Danima piva, vina što počne oko 23 sata tako da te ne mogu vidjeti dičica – kaže Jole.

jole

Glazbenu karijeru počeo je u kafiću u Stobreču, a onda ga je Doris Dragović spojila s Huljićem. Kad ga je Tonči nazvao da se dogovore za suradnju, prvo je mislio da ga netko zeza na telefon. Njihova suradnja traje 21 godinu.

Tonči i Vjekoslava su mu, kaže, glazbeni otac i majka. Najveći kompliment mu je kad mu netko kaže da je isti kao prije 25 godina kad je bio konobar. Možda čak i jednostavniji. U njegovoj glazbenoj karijeri dugačkoj dvadeset godina nema skandala, slovi za nasmijanog i vedrog čovjeka uvijek spremnog pomoći te živi miran obiteljski život.

- Ne volim graditi karijeru na skandalima. Ne mogu smisliti umišljene i bahate ljude. Ne daj Bože da budem takav. Iako ne mislim da sam jedini koji nije gradio karijeru na skandalima, lažnim ljubavima ili insceniranim pričama. Trudim se živjeti jednostavan i pošten život, uvijek kažem da ne vodim estradni život. Ono što volim je glazba, općenito volim pjevati - kaže nam Jole.

U braku je 12 godina s Anom te imaju tri kćeri. Ispušni ventili su mu vožnja motocikla, planinarenje, more i odlasci u njegov Zagvozd.

VIDI OVO! NAJBOGATIJA JE I NAJMOĆNIJA: Ova žena mete sve pred sobom!

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje