Obavijesti

Show

Komentari 3

Još jedna serija iz '70. će nam se vratiti na televizijske ekrane

Još jedna serija iz '70. će nam se vratiti na televizijske ekrane
2

Amerikanac odgojen u Kini u šaolinskom hramu, Kwai Chang Caine, putuje Amerikom 19. stoljeća i ispravlja nepravdu, cijelo vrijeme tražeći svoju izgubljenu obitelj

VIDEO

U eri reboota sve se može rebootati, pa tako i zaboravljene serije iz sredine sedamdesetih godina prošlog stoljeća. Ovaj put je u pitanju serija 'Kung Fu' s pokojnim Davidom Carradineom u glavnoj ulozi.

Studio koji je uspio nadmašiti ostale u nadmetanju za prava je ovaj put Fox. Stoga nas je i poprilično iznenadilo kako je odluka producenata da naprave 'malene' promjene u ideji serije. Tako je objavljeno kako će glavni lik promijeniti spol, tj. kako nećemo pratiti muškarca nego ženu. Osim podilaženja dijelu publike nismo baš uspjeli razotkriti koji bi smisao bio iza tog poteza.

Srećom, ljudi iza projekta su Greg Berlanti i Wendy Mericle, koji su već u igru doveli nekoliko vrlo uspješnih serija, pa je posve moguće kako će i ovdje postići neki uspjeh.

Za one koji ne znaju, u originalnoj seriji smo pratili Amerikanca na Divljem Zapadu. Jasno, on nije običan Amerikanac već je odgojen u Kini u šaolinskom hramu. Kwai Chang Caine, kako se zove, putuje Amerikom 19. stoljeća i ispravlja nepravdu, cijelo vrijeme tražeći svoju izgubljenu obitelj.

Novi lik bi se navodno trebao zvati Lucy Chang, a radnju namjeravaju premjestiti u pedesete godine prošlog stoljeća. Jasno, niti motivacija lika ne može ostati ista pa će tako Lucy tražiti svoje izgubljeno dijete. Kako je išta od toga ikome smisleno bilo, nije nam pretjerano jasno. No, u producentske poslove se nećemo miješati.

Valja i spomenuti kako bi ovo bio u stvari treći pokušaj da se serija digne iz mrtvih. Tijekom '80. je serija 'zgotovljena' filmom u kojem je Carradine 'dokrajčio lika'. Samo godinu dana kasnije, pokojni Brandon Lee je glumio u jednoj sezoni serije kao potomak originalnog lika. Carradineova karijera je u '90. bila na podosta niskoj točki, pa se glumac vratio u ulogu koja je potrajala čak četiri sezone, od 1993. pa do 1997. godine. U seriji je glumio unuka originalnog lika, koji se zvao identično kao taj lik.

Kako se najnoviji reboot događa u '50. posve je moguće da će se sve nekako povezati jedno s drugim. Niti to nije pretjerano smisleno, no ponovno, u producentske poslove se nećemo miješati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode