Obavijesti

Show

Komentari 27

Još tri navodne žrtve optužile su Billa Cosbyja za silovanje

Još tri navodne žrtve optužile su Billa Cosbyja za silovanje
3

Na konferenciji za novinare žene su optužile komičara da ih je drogirao i silovao. Odvjetnica Allred najavila je da one nisu posljednje i da će još žrtava progovoriti

VIDEO

Još tri navodne žrtve Billa Cosbya (77) u srijedu su na konferenciji za novinare optužile komičara da ih je drogirao i potom silovao. Odvjetnica Gloria Allred najavila je da one nisu posljednje i da je još žrtava spremno progovoriti. Javno je pozvala i Cosbyja da se ugleda na primjer uglednog odvjetnika Alana Dershowitza (76) koji se našao usred pedofilskog skandala zajedno sa princom Andrewom (54). 

Dershowitz je kazao kako se neće pozivati na zastaru i zatražio od Virginije Roberts (31), koja ga je optužila da su imali spolne odnose dok je bila maloljetna, da ga tuži za silovanje. Odvjetnik tvrdi da ona laže te da on to može i dokazati, a zatim će ona ići u zatvor ako podnese lažnu tužbu za silovanje. Gloria Allred kazala je da je prije nekoliko tjedana Cosbyjevim predstavnicima predložila da učine isto, ali oni su odbili. 

TV supruga ga brani

Phylicia Rashad (66) koja je u seriji 'The Cosby Show' glumila Claire Huxtable, suprugu Billa Cosbyja javno je stala na stranu svog kolege nakon što ga je u prošla tri mjeseca 19 žena optužilo za silovanje. Phylicia tvrdi da su sve to samo izmišljotine koje netko podmeće Cosbyju kako bi mu uništio karijeru i kulturno nasljeđe koje je ostavio Americi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Netko je odlučan u tome da zadrži Billa Cosbyja dalje od TV-a i uspješan je u tome. Svi ugovori su mu otkazani - rekla je Rashad u razgovoru s kolumnistom Rogerom Friedmanom. 

- The Cosby Show predstavljao je Ameriku vanjskom svijetu. To je bila američka obitelj. A sada gledate kako je netko uništava. Zašto - pita se Phylicia. Dodala je i kako je Billova supruga Camille snažna i pametna žena koja sigurno ne bi 50 godina šutke trpila uz silovatelja.

Bill je preponosan da bi se javno branio, kaže Rashad, ali je zato Camille (70) nedavno branila svog supruga. 

- On je drag, velikodušan, zabavan čovjek i divan suprug, otac i prijatelj. On je čovjek kakvim ste ga sve ove godine smatrali - rekla je Camille.

'Ona nema morala'

Phylicijine riječi pogodile su Cosbyjeve navodne žrtve. Bivša Playboyeva zečica Sarita Butterfield i Angela Leslie izrazile su svoje negodovanje time što je Rashad stala na komičarevu stranu. 

- Smatrala sam je moralnom ženom, tužno je da tako govori - kazala je Leslie.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
'TKO TO TAMO PJEVA'

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Natali Rade u posljednjem izazovu u showu 'Tko to tamo pjeva?' eliminirala je imitatoricu Abbe. Zatim je na kraju lutkar donio 5.000 eura
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju