Show

Komentari 51

Josip je zbog naziva konja sive boje izgubio čak 93.000 kuna...

Josip je zbog naziva konja sive boje izgubio čak 93.000 kuna...

Na pitanju za 125.000 kuna odlučio je riskirati pa je, ne upotrijebivši džoker 'zovi', rekao šarac. Zbog netočnog je odgovora kviz napustio s osvojenih 32.000 kuna

U ovotjednom izdanju kviza 'Tko želi biti milijunaš' prvi najbrži prst imao je Josip Ivanović iz Dugog Sela. Josip je prvoga džokera zatrebao već na pitanju za 1000 kuna, a sljedećega tek na onomu za 125.000 kuna.

Ako jedan sin završi u Irskoj, drugi u Kanadi, a treći u Australiji, razbježali su se kao rakova, mravlja, mišja ili pak risova djeca? Kako bi saznao odgovor, zamolio je pomoć publike. Publika je 93 posto glasova dala rakovoj djeci te natjecatelju osigurala otvaranje pitanja za 2.000 kuna.

Nakon što je prešao prvi prag, urednik u maloj izdavačkoj kući pomoć džokera nije trebao sve do 12. pitanja za spomenutih 125.000 kuna u kojemu se tražilo ime konja sive boje. Kako bi suzio izbor ponuđenih odgovora iskoristio je džoker 'pola-pola'. Ostali su tako zelenko i šarac, a ispali odgovori kulaš i dorat.

Josip je nažalost odlučio riskirati pa je, ne upotrijebivši džoker 'zovi', rekao šarac. Zbog netočnog je odgovora kviz napustio s osvojenih 32.000 kuna i dao šansu da u vrući stolac nasuprot Tarikovu sjedne drugi najbrži prst, Bogdan Matijević.

POGLEDAJTE VIDEO:Elektroinženjer iz Zagreba prvoga džokera, također 'publiku', zatrebao je na pitanju za 4.000 kuna ne bi li otkrio je li nakon ljutih papričica, zbog sposobnosti kazeina da 'razbije' molekule kapsaicina, dobro popiti tursku kavu, svježe mlijeko, gazirani sok ili destiliranu vodu.

Publika je rekla svoje - svježe mlijeko, kojemu je dala 90 posto glasova. Bio je to točan odgovor.

Bogdan je ponovno zapeo već na sljedećem pitanju ne znajući može li turist u Teheranu, Kairu, Bejrutu ili Istanbulu taksijem do Taksima. Džoker 'zovi' rekao je Istanbul priskrbivši mu 8.000 kuna.

Ipak, posljednji večerašnji natjecatelj kući je ponio 16.000 kuna jer je odustao na pitanju za prelazak drugoga praga. Nije znao koji je uobičajeni naziv križa na zastavama Švicarske Konfederacije i Kraljevine Tonge.

Iako je iskoristio i posljednjega džokera, 'pola-pola', kojim su od ponuđenih odgovora - grčkog, keltskog, malteškog i ruskog križa ostali onaj grčki i malteški, nije se usudio kockati.

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA: 

Najčitaniji članci