Obavijesti

Show

Komentari 9

Josip Radeljak: Vlatka mi je 'presudila' iz osvete

Josip Radeljak: Vlatka mi je 'presudila' iz osvete
4

Josip Radeljak mora srušiti stan na Cvjetnom koji je protuzakonito dogradio. Dikan tvrdi da mu se Vlatka pohvalila kako joj je sutkinja prijateljica

VIDEO

Josip Radeljak izgubio je petogodišnji spor sa Srpskom pravoslavnom crkvenom općinom. Prema nepravomoćnoj presudi sutkinje zagrebačkog Općinskog suda, Dikan mora srušiti dio stana na sedmom katu na zagrebačkom Cvjetnom trgu. On je na dijelu zajedničke terase prije pet godina dogradio stan. Dio terase od 40 četvornih metara pretvorio je u stambeni prostor, koji je potom namjestio i uredio za život.
Sutkinja je Radeljaku naložila da u roku od osam dana mora odnijeti sav namještaj i srušiti stan na terasi.
- Kao predstavnik stanara uredio sam stubište i terasu te sam ugradio novi lift. Za sve radove sam imao potrebne dozvole. Zbog toga je sutkinja u prvostupanjskom postupku odbacila tužbu. Na žalbu Srpske pravoslavne crkve postupak se nastavio. Kao svjedokinja pojavila se i moja vrla supruga Vlatka Pokos. Iako je mogla odbiti svjedočenje, ona ga je s veseljem prihvatila. Željela mi se osvetiti jer sam nekoliko dana ranije na televiziji objavio istinu o njoj. Još mi se i pohvalila da je sutkinja Andrea Krstanović Čada njezina dobra prijateljica - kaže Josip Radeljak i napominje kako spor nije izgubio kao osoba, nego kao predstavnik suvlasnika, koji su potpisali da se slažu s time da se ja brinem za zgradu. Nakon Vlatkina svjedočenja, kaže Dikan, sutkinja je presudila da moram ukloniti nešto što je već srušeno.

DIKAN JE HTIO DA STAN IZGLEDA KAO U NEW YORKU
Josip Radeljak tvrdi da je skinuo ružne antene sa zgrade i postavio jednu centraliziranu. Kaže da je promijenio stakla na fasadi i da je kupio videofone. Kupio je i kristalne lustere da bi kuća izgledala kao da je iz New Yorka. Dikan je najavio kako će se žaliti na donesenu presudu, a dodao je kako on i nije vlasnik spornog stana koji bi se trebao rušiti.

PRAVOSLAVNA CRKVA: JOSIP RADELJAK JE DOVUKAO 12 ŽARDINJERA OD 600 KILOGRAMA
Zadovoljni smo presudom. Radeljak je polovicu zajedničke terase koja ima pregradio i proširio si stan. Za radove je potrošio naš i novac stanara. Sad sve mora vratiti u provobitno stanje, kaže paroh Srpske pravoslavne crkvene općine Milenko Popović. Dodao je da je Radeljak na terasu dovukao 12 žardinijera od kojih svaka ima 600 kilograma.
- Ja sam u toj zgradi živjela na trećem katu. Poznato mi je da je moj bivši suprug bio u sukobu s Popovićem. Nisam živjela na sedmom katu. Tamo smo slavili rođendane, a Josip je stan koristio kao studio. Ključeve smo imali samo on i ja. Kod Radeljaka sam počela dolaziti početkom 2002. godine - svjedočila je Vlatka na sudu. Kaže da ne zna za građevinske radove niti kako je stan prije izgledao.

VLATKA NE PRIZNAJE DIKANOVE OPTUŽBE
Vlatka Pokos uopće nije htjela komentirati optužbe Josipa Radeljaka kako je on zbog nje izgubio spor. Kazala je jedino kako ona s tim nema nikakve veze. Vlatka je dodala i kako više uopće nema namjeru komentirati Dikanove riječi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...