Obavijesti

Show

Komentari 126

Josip zaprosio Nikolinu: Volim ga i želim mu roditi kćer Janu

Josip zaprosio Nikolinu: Volim ga i želim mu roditi kćer Janu
11

Predivan je osjećaj probuditi se samo uz Valentinu. To je nešto što se čeka i dočeka kad-tad, rekao je Vatroslav koji je spreman za brak s Valentinom

VIDEO

Tebe sam izabrao jer najviše poznaješ rad na farmi, a po tebi se i vidi da si radila farmerske poslove, rekao je Miljenko (70) Zorki kada ga je pitala je li sretan što je odabrao nju. Dodao je kako to nisu emocije nego je ona najvrjednija farmerica. Nakon što su Zorka i Miljenko orali farmu, 59-godišnja Benkovčanka je priznala farmeru da bi se voljela udati.

- Ja tražim farmera, ljubav na selu. Udala bih se, ali ne za jednu noć, već za cijeli život - rekla je Zorka, kojoj je Miljenko poželio svu sreću svijeta. U Svetom Petru Čvrstecu Dario (23) odabrao je za svoju 'snajku' Ivonu Hlevnjak (23), koju je nakon vožnje traktorom, odlučio iznenaditi lijepom gestom. Odveo ju je u oazu mira i zelenila u svome selu, priuštio joj lijep pogled na predivnu prirodu i klupu na kojoj ih je čekalo domaće crno vino. Ivona je ostala ugodno iznenađena.

VIDI OVO: Ono što prvo vidiš otkriva što zaslužuješ u životu!

- Za ljubav je potrebno dvoje - rekao je Dario, s čime se složila i Ivona te nadodala da trebaju ići polako. U Donjim Zdjelicama Hrvoje (39) svoje je prvo jutro sa Sandrom odlučio začiniti nezaboravnom zabavom za dvoje. Predložio joj je da nacrtaju jedno drugo. Iako je priznao da 30 - godišnja Glinjanka nema talenta za crtanje, istaknuo je da mu je bilo jako lijepo s njom. Denis (47) i Monika (40) također su imali sve vrijeme samo za sebe.

- Bili smo prvi put zajedno sami i nije bilo konkurencije sa strane, a osjećaji su još uvijek bili zbrkani - rekao je farmer, koji je uživao s Monikom u šetnji Nučićima. Monika je istaknula kako nije mislila da će joj se dogoditi nešto ovakvo. 

- Nadam se da je to to s Denisom i nadam se da će biti zauvijek - ispričala je Monika Milinković u kojoj je Denis prepoznao prekrasnu osobu. Farmer je rekao kako ju voli i sigurno misli s njom ozbiljno, a to vidi i po njoj. 

Vidi ovo: "Moja Croatia" je garantirani HIT!

- Čak smo počeli pričati o upoznavanju njezinih roditelja i djece, a ona je moje već upoznala - ispričao je Denis, koji još uvijek ne može vjerovati da je upoznao pravu ljubav. Romantike nije nedostajalo ni u Benkovcu jer je Josip (34) ovog puta nadmašio samog sebe. Farmer je odlučio Nikolinu (26) naučiti musti kozu, baš kako je njega majka, a sudeći po viđenom, Nikolini ovo nije prvi put.

- Nisam ja nju doveo ovdje samo da muze kozu, već zbog nečeg drugog - rekao je Josip, a njegovu nervozu je osjetila i Nikolina. Zatim je izvadio prsten i stavio ga na Nikolininu ruku.

VIDI OVO: Rita Ora otkrila da je biseksualka

- Nisam to očekivala. Presretna sam, to je ljubav. To se znalo od prvog dana - otkrila je Nikolina Cvek dodajući kako voli Josipa želi biti s njim i da se rodi djevojčica po imenu Jana. I u Ražancu sve 'frca' od romantike i nježnosti.

- Predivan je osjećaj probuditi se samo uz Valentinu. To je nešto što se čeka i dočeka kad-tad - priznao je Vatroslav (39). Dodao je kako je spreman za brak. 

 - Ona je moje sve. Ja sam s njom dobio sve ono što mi je falilo, a ono što sam imao s njom sam uljepšao - priznao je Vatroslav voditeljici Marijani Batinić (37). 

Farmeri su svoje djevojke odlučili odvesti na romantično putovanje. Tako je Dario svoju Ivonu poveo u Dalmatinsku zagoru, točnije u Škopljance, u koje je stigla na magarcu. Kada joj je rekao da bi bilo dobro da obuče nošnju, farmerica se pobunila.

Miljenko je Zorku odlučio odvesti u Motovun, 'najljepši dragulj Istre' i pokazati joj stari grad, a ona je, za razliku od Ivone, bila oduševljena. Prvo europsko selo roda Čigoš posjetili su Hrvoje i Sandra.

- To je bila njegova želja. Priroda i bez ljudi i bla, bla, bla -  otkrila je Sandra, a svoje nezadovoljstvo putem je jasno dala do znanja i Hrvoju.

- Sve me živcira. I šator i slaganje šatora i baš me sve živcira - rekla je Sandra, koja mu nije htjela pomoći. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 126
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...