Show

Komentari 58

Josipa iz 'Ženim sina' pravi casting za filmove za odrasle: Neću histerične i zahtjevne cure

Josipa iz 'Ženim sina' pravi casting za filmove za odrasle: Neću histerične i zahtjevne cure

Reality zvijezda trenutno uživa u Dubaiju s prijateljicom Draganom Mijatović, a svakodnevno objavljuju fotografije s atraktivnih lokacija. No za nova snimanja videa za odrasle, treba joj još djevojaka

Vinkovčanku Josipu Karimović (25) šira je javnost upoznala 2018. tijekom sudjelovanja u showu 'Ženim sina', a bila je i u srpskim 'Parovima'. Nakon sudjelovanja u zabavnim emisijama, Josipi su se mnoga vrata otvorila, a najpopularnija je trenutno na OnlyFans stranici na kojoj skidanjem zaradi i, kako kaže, 15 prosječnih hrvatskih plaća. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Trenutno uživa u Dubaiju s prijateljicom Draganom Mijatović, a svakodnevno objavljuju fotografije s atraktivnih lokacija. No za nova snimanja videa za odrasle, treba joj još djevojaka.

- Cure koje imaju OnlyFans, a zainteresirane su za putovanja i snimanje neka mi se jave u privatne poruke. Po mogućnosti da nisu histerične, zahtjevne i naporne - napisala je u svom oglasu. 

Josipa nije otkrila koliko dana ostaje u Dubaiju i kada se planira vratiti u Hrvatsku, ali ne krije koliko uživa u sunčanim danima u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, koji su sve poznatija destinacija za odmor. 

Iako je često isticala kako je u sretnoj vezi te da ju dečka najčešće snima i odobrava sve, njega ovog puta nije bilo na vidiku... 

Najčitaniji članci