Obavijesti

Show

Komentari 16

Joško Čagalj Jole i Ana su spremili bebine stanice...

Joško Čagalj Jole i Ana su spremili bebine stanice...
4

Jole i Ana matične stanice kćeri Eme poslali su u banku. Prvi koji su se odlučili za to bili su Lana Pavić i Bane Brkljač, a kasnije Sunčica i D. Jurilj

VIDEO

Splitski pjevač i supruga Ana 5. siječnja dobili su drugu kćer koju su nazvali Ema. Iako su se dvoumili između Sare i Eme, odlučili da će biti Ema jer, kako kaže Jole (36), rođena je na dan sv. Emilije. Pjevač je tijekom porođaja nestrpljivo čekao u splitskom rodilištu. Čuvši da je sve u redu, otišao je slaviti.
- Okupili smo se u stanu. Došli su rodbina i prijatelji. I ja sam zapjevao - rekao je tada Jole. Ana (26) i mala Ema nedavno su izašle iz bolnice. Kod kuće ih je dočekala mala Iva (2), koja nije mogla doći u bolnicu zbog viroze. Jole kaže da uživa sa svojim djevojkama.
- Blažen sam među ženama i jako sam sritan. Sve je u najboljem redu - rekao je dobro raspoložen pjevač. On i supruga iskoristili su mogućnost uzimanja matičnih stanica iz pupkovine i pohranjivanje istih.
- Mislim, ne daj Bože da im to bude tribalo. Kako da vam kažem, nadam se da će mi to biti najbezveznija investicija u životu koju nikad neću trebati iskoristiti - rekao je Jole.
- Čekajući u bolnici, vidio sam još barem tri oca kako čekaju s aktovkama matične stanice da ih pošalju u Zagreb u bolnicu Rebro - ispričao nam je Jole.
Prvi poznati par koji se odlučio za isti postupak bili su Lana Pavić i Bane Brkljač. Stanice sina Ariena pohranili su i Sunčica Lalić te suprug Dragan Jurilj. Zasad nije poznato jesu li se za isti postupak odlučili i novopečeni roditelji Cetinski. Iako i dalje ne žele davati nikakve izjave, njihova PR menadžerica Snježana Jerković potvrdila je da su Ivana i Tony kćeri dali ime Pia. Veliko slavlje zbog dolaska “male princeze”, kako kaže Snježana, bit će nakon što Ivana i Pia izađu iz bolnice. Doznajemo da su mama i kćer  u apartmanu u riječkom KBC-u. Apartman ondje stoji 400 kuna dnevno. Ispred bolnice prekjučer bio je parkiran Tonyjev auto. Cijeli dan bio je uz svoje dvije dame.

I BORIS BROJI DANE DO PRINOVE
Novopečenim tatama uskoro bi se trebao pridružiti i Boris Novković (41). Pjevač i njegova supruga Lucija (32) u sljedećih desetak dana trebali bi dobiti sina. Boris i Lucija s velikim veseljem i nestrpljenjem čekaju novog člana obitelji. Dugo su skrivali njezinu trudnoću jer su željeli biti sigurni da je sve u redu. Pjevač želi biti uz suprugu na porođaju. Par se i prije trudnoće preselio u novi veći stan, gdje su odmah uredili i dječju sobu. Nedavno je Boris rekao da se još dvoume oko imena, ali znaju da će biti kratko i hrvatsko.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama