Show

Komentari 1

Jovanovići osvojili maksimalnih 30 bodova: Savršenstvo, za poželjeti! Od ideje do realizacije

Jovanovići osvojili maksimalnih 30 bodova: Savršenstvo, za poželjeti! Od ideje do realizacije

Zbog odlične prezentacije i pogođenih okusa tim je zaslužio čak tri desetke i tako se popeli na vrh dnevne ljestvice, dok se u ukupnom zbroju bodova nalaze na drugom mjestu

I treći dan u showu 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!' je završio s jako dobrim ocjenama. Iako su timovi imali poteškoća s pripremom božićnih kolačića, ipak je većina uspjela izvršiti zadatak na nivou, a Renman je bar dobio pohvale za vizualni dojam sirovih keksa. Timovi su imali 75 minuta za pripremu svinjetine s prilogom te dva pleha božićnih keksića. U početku je na setu nastala uzbuna jer nitko, osim slastičarke Sanje i iskusne Barice, nije bio uvjeren u pečenje sitnih suhih kolačića.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Doma ne radim kolače, odnosno nikad ih u životu nisam pekla nego ih kupim u dućanu - priznala je Verica koja je u početku imala problema s izradom tijesta, a slične su muke imali i reperi.

- Ja uopće ne znam raditi kolače - kazao je Nered pa zadužio Renmana da on nešto 'iskemija', a rezultat svega su bili - sirovi keksi!

- Moje prijateljstvo sa slatkim je zapravo neprijateljstvo. Ne mogu vam prodati foru da je dobro pa vas molim da ne probate kekse jer su sirovi - iskren je bio Renman koji je pokušao sve izvući na dobar izgled: 'Bar vizualno izgledaju dobro, a hrana se jede očima!'.

Žiriju je bilo zabavno slušati Renovo opravdanje, a cijelu je stvar spasila Neredova svinjetina koja je imala svojih mana, ali je bila iznenađujuće dobra.

- Sve je lijepo začinjeno i ima svoju čar. Samo je meso trebalo biti više pečeno i prokulice očišćene - komentirao je Tomislav Špiček, a Ivan Pažanin je priznao da im je jelo inovativno i dobro posloženo. Za svoj trud tim Polupani zvončići dobili su ukupno 17 bodova.

Tim Gromača na čelu s Doris i Lukom ponudili su svinjsku roladu i blage božićne keksiće s anisom i limunom.

- Arome na tanjuru su sjajne, jedino imam problem s masnim komadom mesa. Keksići su blagi, ali su dobri - komentirala je Željka Klemenčić, a Špiček bi bio zadovoljniji da su se kandidati više poigrali sa začinima u keksima pa su ukupno dobili 20 bodova.

Pantina La Parenzana je opet dobila mnoge pohvale, kako za svinjetinu, tako i za slasne keksiće.

- Meni je ovo apsolutno sjajno odrađeno, jako sam zadovoljan - pohvalio je Pažanin njihovo jelo, a Špiček je bio oduševljen Sanjinim božićnim keksima: 'Ženil se valjda više ne bum, ali ako budu kakve krizme ili pričesti, zvat ću vas da mi pečete kolače!'. 

Tako je tim zaradio tri devetke, što im je ukupno donijelo 27 bodova, a jednako toliko bodova osvojio je i tim Prigorci.

- Jako fino i ukusno, tu se nema što reći - pohvalio je Pažanin Ružičinu svinjetinu s crnim pivom, a keksići Barice i Mihaele su se topili u ustima.

Šlag na kraju bili su Jovanovići koji su na kraju nadmašili sami sebe i osvojili maksimalnih 30 bodova!

- Savršenstvo, za poželjeti! Od ideje do realizacije je sve tip-top! - komentirao je zadovoljno žiri, a Željka je posebno pohvalila njihove paprenjake sa svinjskom masti.

Zbog odlične prezentacije i pogođenih okusa tim je zaslužio čak tri desetke i tako se popeli na vrh dnevne ljestvice, dok se u ukupnom zbroju bodova nalaze na drugom mjestu, a tim La Parenzana je trenutačno u vodstvu.

Najčitaniji članci