Obavijesti

Show

Komentari 11

Jude Law u tajnosti je oženio 14 godinu mlađu psihologinju

Jude Law u tajnosti je oženio 14 godinu mlađu psihologinju
11

Glumac Jude Law oženio je Phillipu Coan na iznenađujuće intimnoj ceremoniji u Londonu izbjegavajući holivudski popis gostiju. Pozvali su samo najbližu obitelj i prijatelje...

VIDEO

Glumac Jude Law (46) oženio je 14 godinu mlađu psihologinju Phillipu Coan (32) na intimnom vjenčanju 30. travnja u Londonu. Par je odlučio izbjeći holivudski popis gostiju pa je pozvao samo najbliže prijatelje i obitelj u Gradsku vijećnicu Old Marylebone. Par se zaručio u veljači nakon četiri godine veze, piše Daily Mail.

Jude je na sebi imao baršunasto plavo odijelo, šešir i okrugle sunčane naočale, a mladenka je u mini haljini s dubokim dekolteom, također sa šeširićem, a protivno tradicionalnoj dužini haljine, pokazala noge. U ruci je držala buket šarenog cvijeća. Par je u vijećnicu stigao zajedno u Range Roveru. 

JUDE LAW AND GIRLFRIEND IN ROME

Phillipa je psihologinja s doktoratom te vodi vlastitu konzultantsku firmu. Vjenčanje je mnoge iznenadilo s obzirom na prethodna nagađanja da se planiraju vjenčati u Francuskoj, u proljeće, okruženi holivudskim prijateljima. 

Nakon što je par najavio vjenčanje, strani mediji su izvijestili da je glumac pitao svog najstarijeg sina da mu bude kum. 

- Vjenčanje će biti dobro, staromodno, s puno alkohola i plesa - rekao je izvor publici. 

Rafferty Law (22), najstariji sin glumca, na Instagramu je podijelio par fotografija sa svadbe na kojima pjeva na krovu zgrade i puši cigaretu. 

Jude i Phillipa su vezu potvrdili još u 2015., na crvenom tepihu na Hay festivalu. Inače, glumac je otac petero djece.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:41

- Ozbiljan je prema njoj. Voli Pippinu inteligenciju i smatra osvježavajućim to što ona nije iz svijeta šoubiznisa. Prilično je zadivljen i ne želi zabrljati - izjavio je izvor tada za MailOnline.

Glumac je ranije pričao o romansi s Phillipom u jednom intervju za Modern Living. 

Zavodnik Jude Law pao u drugi plan: Svi gledali u njegovu kćer
Zavodnik Jude Law pao u drugi plan: Svi gledali u njegovu kćer

- Ona je moja i nitko drugi. Veoma sam sretan. Naša veza je privatna stvar i mislim da upravo zato dobro funkcionira - rekao je tada. 

Pixsell

Nakon velikih holivudskih romansi, Jude je ovu vezu držao uglavnom ispod radara posljednje tri godine. Ovo je druga sreća za Lawa koji je prethodno bio u braku s dizajnericom Sadie Frost (53), od 1997. do 2003. s kojom ima Raffertyja (22), Iris (18) te Rudyja (16). 

Pixsell

Također, glumac ima devetogodišnju kćer Sophiju s modelom Samanthom Burke (34), a s glazbenicom Catherine Harding ima Adu (4). 

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Meghan Markle ostaje sama čekati dijete?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao