Obavijesti

Show

Komentari 0

Julia Roberts je u novom filmu nosila periku staru 17 godina

Julia Roberts je u novom filmu nosila periku staru 17 godina
13

Redatelj Garry Marshall snimio je 'Majčin dan', romantičnu komediju o prvoj ljubavi svih na svijetu, onoj prema majkama. A da se ne bi puno trošilo, korišteni su poznati stari rekviziti

VIDEO

Nastavljajući sa svojom tradicijom hitova smještenih za vrijeme popularnih blagdana, legendarni redatelj Garry Marshall snimio je 'Majčin dan', zabavnu romantičnu komediju o prvoj ljubavi svih na svijetu. U najnovijem holivudskom kino hitu koji 05. svibnja stiže u CineStar kina, Jennifer Aniston, Kate Hudson, Julia Roberts, Jason Sudeikis i Britt Robertson nastupaju u povezanim pričama o ženama kojima je zajedničko jedno: majka. Majke koje će tek roditi, samohrane majke, maćehe, homoseksualne majke, napuštene i izgubljene majke - ovaj emocionalni film odaje počast svim majkama.

Tijekom tjedna prije tog dana u godini posvećenom majkama, životi grupe snažnih i nesavršenih žena punih ljubavi, od razvedene majke koja se mora nositi s maćehom svoje djece do mlade mame koja traži svoju biološku majku, služit će kao osjećajan i humorističan podsjetnik da je svaka majka heroj na svoj način. Kako se približava njihov dan, svaka od njih će dokazati snagu majčinske ljubavi u slatkoj, pametnoj, drskoj i seksi proslavi.

Prva zvijezda koja je prihvatila ponudu za nastup u Marshallovom filmu, što joj je četvrta suradnja s redateljem, bila je Julia Roberts. Glumi Mirandu, kraljicu sveprisutnog kanala kućne prodaje. Savršene frizure i odjeće, Miranda ima tajnu koja će se otkriti do kraja filma. Jennifer Aniston preuzela je ulogu Sandy, razvedene majke dvoje djece koja se izbezumi kad se njezin bivši muž naglo ponovno oženi. Mladu Jesse, koja se udala za Indijca i rodila mu dijete, glumi Kate Hudson. Svojem mužu ispričala je neke neistinite stvari o svojim roditeljima, dok svojim roditeljima nije rekla ništa. Uskoro će svi saznati istinu.

Pogledajte video

Jedan od kurioziteta iz filma jest činjenica da je u filmu Julia Roberts nosila istu periku koju je nosila i na snimanju filma 'Notting Hill'.

- Postoji puno interpretacija mojeg izgleda u filmu. Željela bih da sam mu i ja mogla toliko vremena posvetiti. Dosta toga je bilo na brzinu napravljeno - Izjavila je Roberts.

Julia Roberts u filmu 'Notting Hill'

Poput mnogih hvaljenih Marshallovih filmova i televizijskih serija, 'Majčin dan' pun je neočekivanih obrata, popraćenih njegovim karakterističnim optimističnim humorom. Ne postoji bolji način za proslavu 'Majčinog dana' od ovog filma. Izvedite svoje prijateljice, djevojke, žene, majke ili osobe koje volite u najbliže CineStar kino i uživajte u ovoj emotivnoj filmskoj priči. 

'Majčin dan' je treća komedija iz serije filmova 'Valentine’s Day' i 'New Year’s Eve', koja vam donosi smijeh, suze i filmske mega zvijezde. Film u distribuciji Blitza stiže u sva CineStar kina u četvrtak 05. svibnja.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode