Obavijesti

Show

Komentari 23

Julia snimateljevoj ženi platila da potpiše papire za razvod

Julia snimateljevoj ženi platila da potpiše papire za razvod
5

Julia Roberts zbog usamljenosti je skakala iz veze u vezu tražeći onog pravog. Poslije gorkog okusa koji joj je ostavio propali brak, znala je da je Danny onaj pravi

VIDEO

Premda se proteklih mjeseci Hollywoodom naveliko šuškalo kako glumica Julia Roberts u 47. godini očekuje četvrto dijete, američka miljenica demantirala je proširenje obitelji sa suprugom Danielom Dannyjem Moderom. U emisiji svog dugogodišnjeg prijatelja Davida Lettermana također je otkrila koliko uživa u ulozi majke i obiteljskom životu te da i dalje stoji njezina odluka kako će snimati tek jedan film godišnje kako bi sve slobodno vrijeme podredila šestogodišnjem Henryju te devetogodišnjim blizancima, Phinnaeusu i Hazelu. Julia i suprug Danny sve su samo ne tipičan holivudski par koji se s vojskom dadilja, kuhara i pomoćnika brine o svojoj djeci. Upravo suprotno, brižni majka i otac poznati su po ležernosti i skromnosti po čemu se ističu kao jedan od rijetkih parova bez sobarica i spremačica.

Julia ne želi da njihovo troje djece odgaja netko drugi

Julia je više puta naglašavala kako se trudi svim silama ostati normalna jer ne želi biti “statična poput nekog kipa”.

- Zaista uživam u ulozi domaćice, a uzor mi je majka. Bila je savršena kuharica, pekla je kruh, uzgajala voće i povrće, pripremala zimnicu. Tek danas se pitam kako je u svemu uspijevala, i to s osmijehom na licu. Sama se prilično dobro snalazim u kućnim poslovima, ali ima dana kad u kući vlada potpuni kaos i kad mi se čini da sam stalno u kuhinji - tek što spremim doručak, vrijeme je za ručak pa za večeru. Želim neko vrijeme biti samo majka, što više vremena provoditi doma i uz obitelj - objasnila je Julia, koja, bez obzira na godine, prema mišljenju mnogih, izgleda sve bolje.

Vjenčali su se na američki Dan nezavisnosti na imanju

Holivudska diva svojedobno je objasnila da je tajna njezine ljepote što uvijek uza sebe ima nekoga tko je voli. A vrijeme je pokazalo da je njezina prava ljubav, nakon mnogobrojnih turbulentnih veza, javnosti anonimni snimatelj kojeg je upoznala 2000. na snimanju filma “Meksikanac”. Daniel je sin slavnog producenta Mikea Modera.

Kad su se upoznali, bio je oženjen Verom Steinberg, filmskom šminkericom. Premda je Julija tvrdila kako njihova romansa nije bila razlog razvoda Vere i Dannyja, novinari su otkrili da je morala ispisati ček na pozamašan iznos kako bi Danielova supruga konačno potpisala papire za razvod. Vera Steinberg navodno je prvu ponudu od 100.000 dolara odbila, a drugu, milijunsku ponudu, nije odbila. Na Dan nezavisnosti, 4. srpnja 2002., romantičnim ponoćnim obredom na svom ranču u Taosu u Novom Meksiku Julia se udala za dvije godine mlađeg Daniela. Iako su mnogi predviđali da njihov brak neće potrajati, Julia i Danny sretniji su no ikada.

- Dugo nisam vjerovala da sam rođena kako bih imala samo jednog muškarca, djecu i kuću, a onda, kad sam se najmanje nadala, upoznala sam Dannyja, koji je potpuno promijenio moj život. Pored njega sam sazrela i shvatila da posao nikada ne smije postati životni prioritet jer si danas možda na vrhu, ali već sutra na dnu. Naučio me pravim životnim vrijednostima i ukrotio moj nemiran duh, na čemu sam mu vrlo zahvalna - priznala je Julia.

Ipak, zbog njezina blistava osmijeha, koji je od početka karijere postao njen zaštitni znak, ali i nemirna duha, lomila je srca mnogih slavnih kolega. I tajno i javno.

'Doista sam se bojala da ću ostarjeti sama'

- Često sam bila usamljena i nisam voljela taj osjećaj. Zato sam skakala iz veze u vezu, iako je to najgluplje što sam mogla učiniti. Bojala sam se da ću ostarjeti sama, ali sam duboko u sebi vjerovala da me ljubav čeka iza ugla. Zakleti sam romantičar - rekla je Julia. Obiteljski prijatelji pamte je kao nasmijanu crvenokosu djevojčicu čiji je san bio postati veterinarkom. Ipak, duboko u sebi skrivala je nesigurnost tako da je tinejdžerske godine provela opterećena, u gorkom uvjerenju da je ružna.

- Imala sam velika usta, a zubi su mi bili iskrivljeni jer sam dugo sisala palac. Osim toga nosila sam naočale s debelim staklima i bila premršava - prisjetila se Julija djevojačkih trauma.

Kad je napunila šest godina, roditelji su joj se razveli što je označio početak njezine unutrašnje borbe sa strahovima od samoće i odbacivanja.

- Sve je bilo idilično kao na filmu, a onda su se moji roditelji počeli svađati sve više i više, da bi nas majka jednog dana samo odvela. Njihov razvod bio je vrlo bolan. 

Sa samo 19 godina fatalno se zaljubila u Liama Neesona

Bila sam vezana uz oca, ali, na svu sreću, nastavili smo se družiti. Nakon pet godina majka se preudala za Michaela Mutesa i na svijet je došla naša polusestra Nancy. Taj sretan događaj pao je u sjenu vijesti o očevoj smrti. Saznali smo da je dugo bolovao od raka a da nam to nikada nije rekao jer nije želio da patimo za njim. Bila sam bijesna na njega. Osjećala sam izdaju - otvoreno je podijelila glumica svoje emocije.

O karijeri glumica tada nije maštala.

- Prvi sam put otišla u New York posjetiti brata i taj put pokazao se sudbonosnim. Da nisam postala glumica, snimala bih dokumentarne filmove, jer me vrlo privlače putovanja svijetom, otkrivanje novih ljudi i mjesta. A kako vjerujem da su kultura i obrazovanje moć, možda bih i nastavila studirati. Bila sam djevojka koja je željela samo jedno - da ne ostanem anonimna - godinama poslije ispričala je zanosna ljepotica. Uistinu, kad su holivudski lovci na talente u agenciji za modele uočili njezin osmijeh, odmah je dobila i prve velike uloge, a s njima i fatalne ljubavi.

Na samome početku karijere 19-godišnja Julija zapela je za oko tad već poznatom Liamu Neesonu, 35-godišnjem irskom plejboju s kojim je glumila u filmu “Satisfaction”. Zbog strastvene privlačnosti odlučili su se na zajednički život iznajmivši kuću u Los Angelesu. No ta avantura jednako je brzo završila kao što je burno počela, pa je par prekinuo već početkom sljedeće godine. Nakon Liama zaljubila se u još jednog kolegu, Dylana McDermotta, s kojim je kraće vrijeme bila zaručena i prekinula 1990. Nakon prekida stigla joj je ponuda za ulogu u filmu koji ju je vinuo na sam vrh najpoželjnijih holivudskih glumica - “Zgodna žena”.

Između Gerea i Julije osjećala se posebna vrsta kemije

Julia se na setu ponovno zaljubila i to u bezvremenskog zavodnika Richarda Gerea. Romantičnu priču koja je započela na filmskom platnu, prenijeli su i u stvaran život. Prijatelji su tada ispričali kako je Julia posve izgubila glavu za Gereom. “Postoji posebna vrsta kemije između mene i Julije, i ne znam zašto toliko dobro funkcionira u filmovima. Ne smeta ni to što je prelijepa, pametna i talentirana”, opisao ju je ljubavnik kojeg je nakon kratke veze s njom privukla Cindy Crawford. Gerea je opčinila dugonoga manekenka zbog čega je Julia brzo pala u drugi plan. Glumica je potom okusila čari fatalne veze u turbulentnoj romansi s Kieferom Sutherlandom, koji je upravo zbog njezina anđeoskog osmijeha ostavio suprugu Cameliju Kath i kćerkicu Saru. Bilo je to 1990. i ubrzo su počeli zajedno živjeti, a već tada ljubimica filmskog svijeta priznala je da je ludo zaljubljena u Kiefera.

- Radimo skupa, zaljubljeni smo jedno u drugo. To je život. Ništa više od toga ne mogu poželjeti - govorila je blistajući od sreće Julia pa su se tada i proširile glasine kako planiraju veliko vjenčanje. Tada je 22-godišnju Juliju magazin People svrstao u deset najljepših žena na svijetu i to zbog, kako kažu, njezine granične ljepote između Audrey Hepburn, Lucille Ball i Bambija. Već iduće godine osvanula je na naslovnici Peoplea, što joj je učvrstilo zvjezdani status, a činilo se kako ljubavnu idilu s Kieferom malo što može pokvariti. Ipak, ni toj vezi nije bilo suđeno jer je samo tri dana uoči njihova vjenčanja Julia otkrila zaručnikovu nevjeru, aferu sa striptizetom Amandom Rice. Očajna i povrijeđena tada je pobjegla u Irsku s glumčevim najboljim prijateljem Jasonom Patricom, za kojeg se dugo nagađalo da joj je nježnim poljupcima pružao utjehu u tim teškim trenucima.

- Još kao djevojka odlučila sam da se ni zbog čega ne kajem i da uvijek i u svakoj životnoj situaciji slušam srce, a ne razum.

Znam da je to pogrešno i da sam zbog toga često donosila ishitrene odluke koje su vjerojatno bile pogrešne, ali što da radim - to sam ja, žena od krvi i mesa. Iskreno, uplašila sam se da više neću biti slobodna. Moj duh je takav, nikada nisam voljela nikakva ograničenja. Jason je bio samo bijeg od obaveze, premda je bio mnogo strastveniji od Kiefa, što mi je odgovaralo - objasnila je postupak slavna glumica.

A kad je i ta veza pukla, “zgodna žena” vratila se u Los Angeles, gdje je gotovo bezglavo ponovno uletjela u sljedeću vezu s deset godina starijim pjevačem Lyleom Lovettom, koji ju je nakon samo tri tjedna poznanstva zaprosio i odveo pred oltar.

- On je bio potpuno drugačiji od svih mojih prethodnih muškaraca i jednostavno sam se odmah pristala udati za njega. Bila je to još jedna loša odluka u mom životu jer sam poslušala srce iako sam znala da ga ne volim toliko da bih kraj njega dočekala starost. Poželjela sam osjetiti sigurnost. Bila sam sebična. Razveli smo se poslije dvije godine kad sam poželjela opet biti slobodna žena bez obveza. Nisam tada još bila spremna niti postati majkom niti biti nečija žena - priznala je diva nakon kraha braka, kako su ih mediji nazivali, “ljepotice i zvijeri”. Julia je nakon razvoda nizala avanture jednu za drugom, s atraktivnim i redom najpoželjnijim američkim neženjama. Strastveno je ljubila Daniela Daya-Lewisa, zvijezdu serije “Prijatelji” Matthewa Perryja; a Ethan Hawke i Pasquale Manocchia samo su neki od ljepotana s kojima je Julija zadavala pune ruke posla paparazzima željnim senzacija.

Benjamin Bratt bio je posljednja turbulentna veza prije Dannyja

Na vrhuncu karijere, kad je osvojila Oscar za ulogu u filmu “Erin Brockovich” za koju je dobila honorar od 25 milijuna dolara, na crveni tepih Kodak Centra dopratio ju je markantni kolega Benjamin Bratt, s kojim se upustila u još jednu u nizu turbulentnih veza 1998. Pa, iako se činilo kako je on sve ono što može poželjeti, 2001. Julija je ponovno, u manirima odbjegle nevjeste, pobjegla od zaručničkog prstena te okončala i tu romansu. No zapravo se zaljubila u svog sadašnjeg supruga Dannyja.

- Odgovaralo mi je Benjaminovo prisustvo u mom životu. Često smo se svađali, ali to su one svađe poslije kojih se rađala golema količina strasti između dvoje ljudi. To mi je bilo jako zanimljivo, ali sam ubrzo shvatila da on nije pravi čovjek za mene i da je vrijeme da pokupim stvari i odem iz njegova života. Kad me muškarac počne sputavati, odlazim. Rijetko sam zapravo patila zbog ljubavi jer sam stvari prihvaćala onakvima kakve jesu - priznala je u intervjuu godinama poslije. I dok je u privatnom životu zapravo bila prilično nesretna, poslovno je bila na vrhu. Njezini su filmovi dostigli zaradu od 25 milijardi dolara što je uspjelo još malo kome u povijesti.

- Ja sam samo obična žena koja radi neobično dobro plaćen posao - kroz smijeh je rekla Julia kad su je pitali kako je biti tako uspješan. Danas priznaje da najviše uživa u jednostavnom obiteljskom životu daleko od Hollywooda, svijeta slave i glamura. Na prvome su joj mjestu, kako kaže, njezine najvažnije uloge - one majke i supruge kojima se posve prepustila.

- U svim vezama puno sam voljela. Uvijek sam se nadala da je upravo taj muškarac onaj pravi za mene. No nekako se uvijek pokazalo da je ipak bio pogrešan za mene i da je u pitanju bila tek strast. Bilo mi je teško prihvatiti čovjeka onakvim kakav je. A onda sam upoznala osobu na kojoj nisam morala ništa mijenjati i s kojom sam se osjećala kao da se poznajemo čitav život. To je moj Danny. To je prava ljubav - rekla je Julia, koja ove godine slavi 12 godina braka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja