Obavijesti

Show

Komentari 6

Juričić je na premijeru poveo zaručnicu i pokazao trbušnjake

Juričić je na premijeru poveo zaručnicu i pokazao trbušnjake
7

U kazalištu Komedija sinoć je održana posljednja premijera ove sezone i to predstave 'Zaljubljeni Shakespeare', a glavni protagonist Filip Juričić kao pratnju je poveo zaručnicu Niku Dogan

VIDEO

Glumac Filip Juričić (37) na posljednju premijeru ove sezone u kazalištu Komedija poveo je zaručnicu Niku Dogan. Atraktivnu brinetu i medicinsku sestru, Filip je upoznao 2017., a u kolovozu prošle godine dobili su sina Lava. Glumac je jednom prilikom izjavio kako mu je Nika velika podrška u životu pa se obožavatelji nisu iznenadili što ga je pratila na premijeru predstave. 

komedija

Riječ je o predstavi 'Zaljubljeni Shakespeare' u kojem zagrebački glumac igra slavnog književnika. Film Johna Maddena snimljen je 1998. godine, a sinoć je predstavljen i na kazališnim daskama. 

- Redatelj Stanislav Slovak dolazi iz Češke, kao i cijeli autorski tim. Ugodan je, pametan, mudar i normalan čovjek, teško će nas biti razdvojiti. Nadamo se da će iz te tople suradnje ispasti dobra predstava – rekao nam je Juričić samo nekoliko dana prije predstave. Dodaje kako se lako uživio u ulogu Shakespearea.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ova priča je izmišljena i on je u predstavi normalan, pomalo blesav tip. Živi u kazalištu, zaljubljuje se, otkačen je, šlampav... Stalno te svoje tekstove dovršava, pa laže da su gotovi. ali ne donese ih na dogovorene rokove. Čovjek je iz naroda i jako blizak meni kako je napisan u ovom komadu. Baš uživam, to je britanski perfektno – rekao je Filip.

Predstava je stvorena u koprodukciji Komedije i HNK Varaždin, a sudjeluju i članovi orkestra i baleta 'Komedije'. U predstavi, kaže glumac, ima i ljubavi i melodrame.

- Ima svega kroz priču, pa i ta Shakespeareove djela koja se stalno spominju, pa legenda o toma da nije sam pisao, nego su mu drugi pisali i pomagali, pa taj život u kazalištu i humor. Fenomenalno, ne postoji bolji i pametniji tekst za komediju. Pisali su ga ljudi iz kazališta, napravljen je kao običan čovjek. Živi u kazalištu, sa svojim dečkima je u birtiji, pa se dogovore da donese tekst pa ga ne donese. Kako je u životu, tako je i ovo – rekao je Filip.

Kako su se u priči vratili u davna vremena, tako je i s kostimima, koji su sjajni. Ma odlični su, a volim biti u renesansi, čisto da se vremenski pomaknemo. To je kazalište, više volim kostime nego traperice i tenisice – rekao je Juričić. Violu glumi Dajana Čuljak (28), a jedan od članova brojnog ansambla je Igor Mešin (51).

- Čini se da će predstava biti odlična jer smo radili odlično, ali ja sam subjektivan. I redatelj je takav. On je Slovak, ali zapravo je Čeh, nismo još sigurni. Nadam se da mu ovo neće biti zadnja u našem kazalištu – rekao nam je Mešin nedavno. 

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'