Show

Komentari 0

'Jurski svijet 2': Baš ništa nije krenulo po planu u novom filmu

'Jurski svijet 2': Baš ništa nije krenulo po planu u novom filmu

Ponekad se čak niti najbolji planovi ne odviju po želji. Tako se očigledno dogodilo i s prikazivanjem najnovijeg foršpana za nastavak 'Jurskog svijeta', velikog kino hita 2015.

Jedan od filmova koji bi svakako mogao obilježiti ljeto 2018. je nastavak 'Jurskog svijeta', velikog kino hita 2015. godine. Kako smo najavili prije dva tjedna, prvi foršpan za film dolazi nam u ovaj četvrtak.

A dok svi pravi fanovi s nestrpljenjem iščekuju dolazak prvog pravog foršpana za 'Jurrasic World: Fallen Kingdom' (navodno dolazi sutra, 07. prosinca), iz ruku jedne od zanimljivijih internetskih zvijezda dolazi nam video kojeg možemo shvatiti kao 'lažni foršpan'. U pitanju je video Zacha Kinga, YouTubera i Vinera, čiji su odlično montirani video uradci do sada uspjeli nakupiti nekoliko desetaka milijuna pregleda na internetu.

Zach je svoju montažersku magiju iskoristio i za promo sadržaj za 'Jurski svijet 2', a kako mu video izgleda možete pogledati na priloženom linku.

Oboje glavnih glumaca iz prethodnog filma, Chris Pratt i Bryce Dallas Howard, vraćaju se u svijet jurskih dinosaura. Uz njih u filmu 'Jurassic World: Fallen Kingdom' glumit će i James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Toby Jones, Rafe Spall, dok BD Wong i Jeff Goldblum repriziraju svoje uloge iz prijašnjih filmova o divovskim 'gušterima'.

Redatelj filma je dosadašnji redatelj horora J.A. Bayona, dok su se produkcije uhvatili Frank Marshall i Pat Crowley sa Stevenom Spielbergom i redateljem prethodnog nastavka, Colinom Trevorrowom. 'Jurassic World: Fallen Kingdom' u kina dolazi krajem srpnja 2019. godine.

Najčitaniji članci