Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
3 komentara

Justin Bieber odnio najveći broj MTV Europe nagrada

Bieber je odnio nagrade u čak pet kategorija: Najbolji muški izvođač, Najbolji izgled, Najbolji obožavatelji, Najbolji svjetska izvedba i Najbolja suradnja

Yui Mok/Press Association/PIXSELL
Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL
3 komentara

Justin Bieber najveći je dobitnik dodjele MTV Europe music awards u Milanu. Odnio je nagrade u čak pet kategorija : Najbolji muški izvođač, Najbolji izgled, Najbolji obožavatelji, Najbolji svjetska izvedba i Najbolja suradnja, za suradnju sa DJima Skrillex i Diplo u pjesmi ‘Where Are You Now?’.

POGLEDAJTE VIDEO: Justin Bieber dobitnik večeri

Tako je Justin Bieber Eminemu preoteo titulu izvođača s najviše MTVevih nagrada , jer ih sada ima čak 17.  Nagradu za najbolju izvođačicu dobila je Rihanna, u kategoriji najbolje izvedbe uživo pobijedio je Ed Sheeran, a najboljom je pjesmom proglašen hit Taylor Swift, ‘Bad Blood’.

Zanimljivo je da su prvi puta uvedenu nagradu MTVa za najveći utjecaj koji su njihovi video spotovi imali na razvoj glazbene scene, dobili članovi grupe Duran Duran. Voditelji dodjele u Milanu bili su Ed Sheeran i Ruby Rose, a uživo su nastupili Macklemore&Ran Lewis, Pharrell Williams, Andrea Bocelli i Tori Kelly.

Naši partneri pišu
Message