Obavijesti

Show

Komentari 3

Justin Timberlake izrazio svoju potporu Britney Spears: 'Ovo što joj se događa nije ispravno'

Justin Timberlake izrazio svoju potporu Britney Spears: 'Ovo što joj se događa nije ispravno'
6

Nakon što je jučer u Los Angelesu započelo saslušanje za skrbništvo u kojem pjevačica Britney Spears pokušava ukinuti 13-godišnje skrbništvo koje nad njom ima njen otac, oglasio se njen kolega pjevač

Jučer je pjevačica Britney Spears (39) javno svjedočila na sudu, u sporu oko skrbništva koji nad njom od 2008. godine drži njen otac James Spears (68). Pop zvijezda prošle godine je podnijela zahtjev za okončavanjem skrbništva, koji njen otac ima nad njom kao osobom i nad njenim osobnim imetkom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Spears je svoje svjedočenje dala preko videopoziva, a trajalo je više od 20 minuta. Izjavila je kako smatra da je skrbništvo 'nasilno, ponižavajuće i deprimirajuće' te da joj 'više šteti nego pomaže'.

- Ne osjećam se kao da mogu živjeti upotpunjeni život, a prije nisam o tome govorila jer nisam mislila da bi mi itko vjerovao. Nisam sretna, ne mogu spavati. Uz to sam ljuta i plačem svaki dan  - rekla je Britney.

- Radila sam cijeli svoj život, zaslužujem stanku od dvije ili tri godine - izjavila je pjevačica i kazala kako želi okončati skrbništvo bez psihijatrijske procjene.

Stotine fanova došlo je podržati pop zvijezdu ispred suda u Los Angelesu: 'Pravda za Britney'
Stotine fanova došlo je podržati pop zvijezdu ispred suda u Los Angelesu: 'Pravda za Britney'

Spears, koja je trenutačno u dugogodišnjoj vezi sa glumcem Samom Asgharijem (27), tvrdi kako joj trenutačni uvjeti skrbništva nisu dopustili da se uda za dečka i zatrudni.

- Ovaj takozvani tim mi ne dopušta da odem liječniku i izvadim spiralu, jer oni ne žele da imam još djece - opisala je problem istraumatizirana pjevačica.

Nakon tog iskaza, preko Twittera se javio njen kolega, pjevač Justin Timberlake (40), koji je izrazio potporu u Spearsićinim nastojanjima da okonča skrbništvo.

- Svi bismo trebali podržavati Britney u ovo vrijeme. Bez obzira na našu prošlost, dobru i lošu, i bez obzira na to koliko se davno dogodilo... ono što joj se događa jednostavno nije ispravno. Ni jedna žena ne bi trebala biti spriječena u tome da donosi odluke o vlastitom tijelu - napisao je Timberlake.

- Nitko ne bi ikada trebao biti držan protiv svoje volje... ili morao pitati dopuštenje da pristupi svemu za što je toliko teško radio - nastavio je i dodao kako se on i njegova supruga 'nadaju da će sud i njena obitelj ispraviti ovu pogrešku i pustiti ju da živi kako želi'.

Odvjetnici Spearsičinog oca kao odgovor na njen iskaz rekli su kako mu je 'žao vidjeti kako mu kćer pati i da je u tolikoj boli'.

- Gospodin Spears voli svoju kćer i jako mu nedostaje - prenijeli su.

Jamie Spears stops into Rite-Aid