Obavijesti

Show

Komentari 16

'Kad je Rozga obukla crvenu haljinu, svi su rekli da je to to'

'Kad je Rozga obukla crvenu haljinu, svi su rekli da je to to'
5

Jelena je bila gošća u 'Glazbenom showu Dalibora Petka'. Osvrnula se i na subotnji nastup u 'Plesu sa zvijezdama'. ''Cirkus' joj je jedna od najdržaih pjesama u karijeri

VIDEO

Jako sam se bojala kakvi će biti komentari, ali tko god išta kaže za ovu pjesmu, zapravo nema što loše reći,  izjavila je Jelena Rozga u ponedjeljak na Narodnom radiju, gdje je promovirala novi singl 'Cirkus'. Jelena je bila gošća u 'Glazbenom showu Dalibora Petka'. Osvrnula se i na subotnji nastup u 'Plesu sa zvijezdama'. 

- Cirkus mi je jedna od najdražih pjesama u mojoj karijeri, a u subotu dok sam je pjevala, jedva sam se suzdržala da ne zaplačem' - priznala je Jelena koja se odmah zaljubila u crvenu haljinu Anamarije Asanović, koju je nosila te večeri. 

- Kad ju je obukla, svi smo rekli prodano - rekla je mlada dizajnerica, koja je svojim pozivom iznenadila Rozgu u eteru. Učinio je to i autor pjesme Tonči Huljić. 

- Jelena je pokazala inicijativu za ovakvim tekstom. Uputila me na jedan intervju u jednom magazinu s potresnom pričom i rekla da su sve ljubavne priče puno puta ispričane i da bi ova bila zanimljiva' - prisjetio se Huljić, kazavši da su on i Vjekoslava dugo razmišljali te napravili pjesmu koja je Jelenina priprema za budućnost. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Pjevači trebaju živjeti dan po dan, ali i razmišljati što donosi sutra. A sutra nije samo skakanje u mini haljinama i pjevanje pjesama koje se kloniraju na puno lošiji način i to od cijelog sijaseta izvođača. Jelenin novi CD trebao bi biti na tragu Cirkusa -  odao je Huljić planove kazavši i da se s Bižuterijom u karijeri Jelene Rozge sve promijenilo. 

- Do tada smo vrlo ležerno radili pjesme, a od Bižuterije svaka nova pjesma izaziva novi cirkus oko nje, ničim izazvano s naše strane. Ni jedna pjesma nikog ne ostavlja ravnodušnim i izaziva mnoge polemike. Cirkus je poligon kako će se stvari dalje razvijati. Bit će tu i bržih pjesama, ali će pristup biti žensko tvrđi. Iako je Jelena i do sad imala konkretne tekstove - najavio je Huljić. Pjesma se prema Huljićevoj zamisli trebala zvati Anonimna ljubav, ali je Jelena rekla ne, zvat će se Cirkus. Sukladno naslovu nove pjesme, voditelj Dalibor Petko Jeleni je dao zadatak da se okuša u jednoj cirkuskoj disciplini. Pjevačica je odabrala žongliranje, međutim izvedba se pokazala kao pravi fijasko. 

- Ja sam ti toliko trampava i ljevoruka sam. Daj mi radije mikrofon - smijala se Rozga kojoj se kao iznenađenje javila i Vanda Winter, koja u seriji Stella pjeva sve Rozgine hitove. 

- Gledam te svake nedjelje i super si - nahvalila je mlađu kolegicu Rozga, stavivši među svoje favorite iz serije  izvedbu 'Suze biserne' i 'Razmaženu'. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...