Show

Komentari 13

'Kad sam ja to htio raditi, HRT me odbio. Ne optužujem ekipu, ali osjećam se sad kao idiot...'

'Kad sam ja to htio raditi, HRT me odbio. Ne optužujem ekipu, ali osjećam se sad kao idiot...'

U nedjelju je završilo emitiranje serije 'Konjima do Crnog mora'. Koncept i lokacije koje su posjetili Boris Veličan i Dušan Bućan podsjetile su voditelja na jednu njegovu ideju, koju je HRT odbio zbog financija

Televizijski voditelj Aleksandar Stanković (51) otvoreno je na društvenim mrežama progovorio njegovoj dokumentarnoj seriji 'Vjetar u kosi' čije nastavke je HRT odbio snimiti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako Stanković navodi, cijeli projekt je otpao zbog nedostatka novca, a i straha da da će netko drugi dobiti otkaz, ako njemu daju više posla.

- Četiri godine za redom pretpostavljenima sam nudio nastavak 'Vjetra u kosi'. Četiri epizode po 52 minute, Rumunjska, Đerdap, Karpati, Crno More. Moja zarada nula jer radim za plaću, zarada svih na projektu isto nula, jer i oni rade za plaću - započeo je objavu voditelj.

- Radilo bi se preko ljeta kada ne ide 'Nedjeljom u 2'. Nije prošlo uz obrazloženje da firma nema novca i da ako meni daju dodatni posao, netko drugi ostao bi bez posla. Bar da su rekli da je smeće, protiv dojma ne mogu, al nisu - ogorčeno je napisao.

U konačnici, seriju je producirala privatna produkcija 'Antitalent', a Boris Veličan i Dušan Bućan u glavnim ulogama su bili odlični, ističe Stanković.

- Ne optužujem nikog, nemam dokaze ni za što ali se već duže vrijeme osjećam kao idiot. Vjerojatno idiot i jesam - zaključuje on.

Najčitaniji članci