Show

Komentari 6

'Kakav luksuz!' Sofija pokazala svoj dom, pratitelji joj zavide...

'Kakav luksuz!' Sofija pokazala svoj dom, pratitelji joj zavide...

Biti majka najbolja je uloga na svijetu. Naučio si me što je bezuvjetna ljubav. Volim te najviše i sretna ti tri mjeseca, napisala je atraktivna manekenka

Atraktivna srpska manekenka Sofija Milošević (30) i njezin zaručnik, srpski nogometaš Luka Jović (22) koji igra za Real Madrid, nedavno su dobili sina Alekseja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sofija je rodila u privatnoj klinici u Španjolskoj gdje golupčići i žive, a sada je svojim pratiteljima na Instagramu pokazala u kakvom luksuzu živi sa svojom malom obitelji. 

- Biti majka najbolja je uloga na svijetu. Naučio si me što je bezuvjetna ljubav. Volim te najviše i sretna ti tri mjeseca - napisala je manekenka. I dok su neki fanovi komentirali malenog Alekseja, drugi su pisali kako zavide Sofiji na skupocjenoj nekretnini u kojoj živi. 

- Kakav luksuz. Kupaonica ti je veća od mog stana. Blago ti se. Tvoj stan je ispunjenje mojih snova - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Sofija je nakon poroda umorna, no nedavno je priznala kako je unatoč tome jako sretna.

- Preumorna sam, što je i normalno, ali zato je beba naspavana. Još sam pod dojmom svega što se dogodilo. Gledam to malo stvorenje u naručju i razmišljam kako je život čudo, jedno veliko čudo! - rekla je za HELLO!.

Najčitaniji članci