Show

Komentari 14

Kako se Harry zabavljao prije Meghan: U Hrvatskoj skakao u bazen u odjeći i plazio jezik...

Kako se Harry zabavljao prije Meghan: U Hrvatskoj skakao u bazen u odjeći i plazio jezik...

Ove fotke nisu najbolje sjele djelu britanske javnosti, kao ni kraljevskoj obitelji. Kritizirali su Harryja zbog raskalašnog ponašanja i nabrajali mu grijehe: Od Nazi uniforme, zabava u Vegasu sa striptizetama...

Njegov otac Charles je kralj, njegov brat William je idući u redu, ali postojalo je vrijeme i kad je princ Harry bio kralj. Doduše, ne cijele države, već plesnog podija. I to u Hrvatskoj, na Hvaru, gdje se ludo zabavljao 2011. kad je imao 26 godina...

U klubu Veneranda Harry je, u vidno alkoholiziranom stanju, plesao do pola noći, a u jednom trenutku je osvježenje odlučio potražiti u bazenu. 

Koji nije bio predviđen za pijane goste u odjeći.

Ali njega to nije spriječilo. Skočio je u bazen, malo se 'probućkao' i onda se vratio u svoje kraljevstvo, na plesni podij. U Hrvatskoj su na njega pazili zaštitari, koji su sigurno, kao i Harry, dobili 'jezikovu juhu' po povratku na otok.

Ove fotografije nisu najbolje sjele djelu britanske javnosti, kao ni kraljevskoj obitelji. Kritizirali su Harryja zbog raskalašnog ponašanja i nabrajali mu grijehe: Od Nazi uniforme, zabava u Vegasu sa striptizetama...

Da citiramo kolegu Lugarića "princa se ipak očekuje na bijelom konju, a ne odjevenog u bazenu"

Mogao je Harry ljetovanje u Hrvatskoj pamtiti i po gorem od malo mamurluka. Kako je tad objavila Slobodna Dalmacija, princ Harry je nakon izlaska iz kluba prišao većoj grupi muškaraca i počeo se 'beljiti'.

Mladići ga uopće nisu uopće prepoznali, a da je netko poznat shvatili su  tek kad je za njim počeo trčati fotograf. Jedan od mladića iz društva rekao je kako je princ došao na metar od njih i ničim izazvan isplazio svoj jezik.

- Bome je to i trajalo jer se tako obratio svakom od nas. Jezik nije uvlačio dok nas sve nije pogledao. Samo smo komentirali 'vidi ovoga'. U tri ujutro nismo ga mogli prepoznati.  Tek sutra smo shvatili da je riječ bila o princu Harryju - rekao je mladić.

- Osobno ga nisam susreo, al je logično da je posjetio prijestolnicu turizma, a to je Hvar i želim mu da se ugodno osjeća. Sinoć je s društvom bio u diskoteci, no nitko nije ništa tražio od grada, a želimo, kao i svakom drugom gostu, da se dobro zabavi, da pogleda znamenitosti Hvara i naravno da opet dođu - rekao je tadašnji hvarski gradonačelnik Pjerino Bebić 2011. za Dnevnik.hr.

I njegova današnja supruga Meghan Markle uživala je u posjetu Hrvatskoj. Doduše, ona je više uživala u hrani, istraživanju i jedrenju, dok su Harryju tad draže bile zabave...

Tko zna, možda se jednom vrate zajedno pa stignu iskombinirati sve te aktivnosti.

POGLEDAJTE VIDEO: ENGLEZI O KRALJICI

Najčitaniji članci