Show

Komentari 19

Kanadski glumac za Playboy: 'Svinganje mi je spasilo brak...'

Kanadski glumac za Playboy: 'Svinganje mi je spasilo brak...'

Ja se samozatajno nazivam perverznjakom, ali zapravo mi se to sviđa. Oduvijek sam mislio da sam romantičan i da kad se zaljubim ta će potreba nestati, priča Thomas Middleditch

Kanadski glumac i komičar Thomas Middleditch (37) šokirao je javnost kad je nedavno progovorio o svojem braku. Middleditch je u intervjuu za Playboy otvoreno priznao kako sa suprugom i kostimografkinjom Mollie Gates (32) vodi svingerski način života. 

- Ne znam koliko mogu reći jer ne želim da se moja žena ljuti na mene. Tek nakon što sam se oženio, svidjelo mi se: 'Mollie, oprosti, ali moramo biti moderni', rekao sam joj - bio je iskren glumac te objasnio da je to nešto od čega nije mogao bježati.

- Ja se samozatajno nazivam perverznjakom, ali zapravo mi se to sviđa. Oduvijek sam mislio da sam romantičan i da kad se zaljubim ta će potreba nestati. To je jednostavno dio mene i ne mogu protiv toga - dodao je. 

Godzilla: King of the Monsters Premiere - Los Angeles

Thomas poznat po ulozi Richarda Hendricksa u seriji 'Silicon Valley' objasnio je kako ga Mollie nije odmah odbila već je bila spremna na pregovore, a zatim otkrio kako im je upravo svinganje spasilo brak. 

- Različito živimo i neprestano se svađamo oko toga. Da budem iskren, svinganje nam je spasilo brak - izjavio je Middleditch te dodao kako se danas svinganje ipak drugačije zove. 

- Usput, izraz svinganje je staromodan, sad se to kaže 'biti dijelom životnog stila - zaključio je. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZEZANCIJA' S IVANOM ŠARIĆEM: 

 

 

Najčitaniji članci