Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
115 komentara

Kandidat showa: 'Mama bira s kojom ću djevojkom hodati'

'ŽENIM SINA' Zadranin Josip Kotlar kaže da je svaka njegova djevojka morala proći na ‘maminu testu’. Upoznala je sve njegove cure

Foto: NOVA TV
115 komentara

Od majke katkad zatražim ljubavni savjet, pa bih i prigovor uzeo u obzir. U nekim bi situacijama njezino mišljenje moglo presuditi, kaže student Josip Kotlar (26) iz Zadra.

On je kandidat druge sezone showa 'Ženim sina', čije emitiranje uskoro počinje na Novoj TV. Studira na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, voli borilačke sportove i gimnastiku, a u slobodno se vrijeme bavi modelingom. U show se prijavio jer, kako kaže, nema ljepšeg osjećaja nego biti zaljubljen.

Foto: NOVA TV PRAVA PODRŠKA Prvi kandidat nove sezone showa ne treba strepiti od moguće treme jer će uz njega u svakom trenutku biti mama

TRAŽI SNALAŽLJIVU CURU

- Tražim curu koja se zna dobro i elegantno snaći u raznim situacijama, važno mi je da brzo razmišlja. Zanimljivu i simpatičnu prije svega, da se mogu zaljubiti u nju - govori Josip i priznaje da mu za oko najprije zapnu visoke djevojke.

- Siguran sam da majka želi snahu koja bi mogla biti sa mnom unatoč mom životnom stilu i koja me može nasmijati. Smišnu, kako bi mi Zadrani rekli - kaže student, a mama Suzana otkriva:

Foto: PROMO - Očekujem odvažnu i karakternu djevojku. Josip je, kako kaže, spreman pronaći svoju 'bolju polovicu', a u tome će mu pomoći mama.

- Dosad sam joj dovodio skoro svaku curu, koja je morala proći neki njezin mali test. Moja majka je vrlo otvorena, pa nije imala problema s tim. S vremenom je to postalo kao: ‘I, sine, kad je nova?’ - ispričao je Josip. Sebe opisuje kao velikog romantičara i kaže da ne postoji ništa što bi mu bilo problem učiniti kako bi osvojio srce djevojke koja mu se sviđa.

- Kad se zaljubim, spreman sam sve učiniti za tu djevojku. Volim gledati romantične filmove, koji me uvijek potiču i daju mi neke ideje. Želim ostaviti pozitivan utisak.

VELIKI JE ROMANTIČAR

Ako jedan dan i ne budemo zajedno, bar da me pamti po nečem lijepom - govori Josip. Najdulja veza trajala mu je godinu i pol, a mašta o glamuroznim i staromodnim filmskim spojevima. Prema curama se ponaša zaštitnički.

Naši partneri pišu
Message