Show

Komentari 10

Kandidati pripremili 12 dueta, za neke je to posljednji nastup

Kandidati pripremili 12 dueta, za neke je to posljednji nastup

Pjevanje u duetu pokazalo se kao veliki izazov svim natjecateljima. Željeli su svojim zajedničkim nastupima obilježiti sve ono što su proživjeli od kada su prolaskom na Audiciji postali dio nekog tima

Dvoboj, posljednja emisija u kojoj je sve u mentorskim rukama, a teže im je nego ikada jer ovoga puta moraju razdvojiti parove koje su brižljivo spojili te uvježbavali danima. Pravila pjevanja u duetima inače su jasna: uloge pjevača su podjednake, njihov užitak pjevanja mora biti na vrhuncu i moraju biti u skladu jedan s drugim.

POGLEDAJTE VIDEO:

U duetima 'Voicea' osim svih ovih pravila postoji i ono brutalno: pjevajući zajedno svjesni su da pjevaju jedan protiv drugoga. Jer mentori mogu odabrati samo jednog iz svakog dueta. Dueti u kojima su mladi talenti dali sve od sebe znajući da je to možda i njihov posljednji nastup u 'The Voiceu'.

24 najboljih podijeljeno je u 12 parova koji će izvesti 12 dueta te mentorima prirediti 12 teških odluka. Jedina utjeha mentorima je mogućnost preuzimanja. Nakon što izaberu samo jednog natjecatelja iz para koji će i dalje ostati s njima u natjecanju, ostali mentori
mogu preuzeti drugog mladog pjevača koji od tog trenutka postaje član njihovog tima. Premalo mjesta za sve one koji su pokazali toliko kvaliteta, želje za učenjem i radosti što su dio ekipe 'The Voicea'.

Pjevanje u duetu pokazalo se kao veliki izazov svim natjecateljima. Željeli su svojim zajedničkim nastupima obilježiti sve ono što su proživjeli od kada su prolaskom na Audiciji postali dio nekog tima. Savršeno su savladali sva pravila pjevanja u duetima te su nam
pružili vrhunski glazbeni užitak svjesni da pjevajući zajedno u 'The Voiceu' pjevaju jedan protiv drugoga. Mladi talenti dali su sve od sebe znajući da je to možda i njihov posljednji nastup u serijalu.

I na kraju sve emocije su se pomiješale: oni koji nastavljaju natjecanje bili su najvatreniji u nagovaranju drugih mentora da preuzmu njihove dosadašnje prijatelje iz tima. Radost zbog prolaska, tuga zbog rastanka, mentori na mukama što moraju razdvojiti parove koje su brižljivo spojili te uvježbavali danima, publika na nogama, dobra energija, jednom riječju čudesna atmosfera koje su stvorili dobra glazba i talentirani mladi ljudi.

POGLEDAJTE ŠTO JE DAVOR GOBAC REKAO U SVOJA 24 PITANJA:

 

Najčitaniji članci