Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Kandidati 'Života na vagi' u dvije sezone izgubili 1,2 tone

Emisija „Život na vagi“ aktualizirala je temu pretilosti po kojoj Hrvatska spada u sam vrh europskih zemalja te potaknula da se o tom problemu otvoreno priča...

Foto: promo
1 komentara

U potragu za zdravijim načinom života uskoro kreću novi kandidati RTL-ova showa „Život na vagi“. Između tisuće prijavljenih odrabrano je samo njih nekoliko koji će dobiti priliku promijeniti svoj život iz temelja. A većina njih kažu kako su im motivacija za prijavu bili fantastični rezultati koje su ostvarili kandidati u prethodne dvije sezone.

Kroz dosadašnje dvije sezone kroz strogi režim trenera Sanje Žuljević i Marija Mlinarića prošlo je 39 kandidata i baš svi su iz showa izašli s manje kilograma nego što su ušli. A zapanjujuće su brojke s kojima su kandidati ušli u show. Ukupno je 39 kandidata koji su dosad bili u showu imalo 4928 kilograma, a u prosjeku su po sezoni gubili više 600 kilograma, odnosno 1,2 tone u dvije sezone.

Najteži kandidat je bio Neven Vuljanković koji je u show ušao sa 240,2 kilograma, a do finala je imao 172 kilograma. Njegove suze kada je napokon pao ispod 200 kilograma su svakako bile jedan od najupečatljivijih trenutaka u obje sezone.

Foto: promo

Neven je po svojoj kilaži bio ujedno i drugi najdebli kandidat ikad prijavljen u show „Život na vagi“ (The Biggest Loser) u cijelom svijetu. Najveći gubitak kilograma u protekle dvije sezone ostvario je Dorian Crnković, pobjednik druge sezone. On je u kuću ušao sa 177,6 kilograma, a kao pobjednik je išao doma lakši za nevjerojatnih 77 kilograma.

Foto: promo

U trećoj sezoni koja uskoro kreće na RTL-u kandidati zajedno imaju 300 kilograma više nego što su imali njihovi prethodnici iz druge sezone. Na životni preokret uz trenere Sanju i Marija, poticat će ih i voditeljica emisije Marijana Batinić, a kandidati će baš kao i dosad na tom putu imati i pomoć nutricionista, liječnika i psihologa.

Osim što su prve dvije sezone ostvarile odlične rezultate u gledanosti, emisija „Život na vagi“ aktualizirala je temu pretilosti po kojoj Hrvatska spada u sam vrh europskih zemalja te potaknula da se o tom problemu otvoreno priča.

Naši partneri pišu
Message