Obavijesti

Show

Komentari 1

Kandidati 'Života na vagi' u dvije sezone izgubili 1,2 tone

Kandidati 'Života na vagi' u dvije sezone izgubili 1,2 tone
12

Emisija „Život na vagi“ aktualizirala je temu pretilosti po kojoj Hrvatska spada u sam vrh europskih zemalja te potaknula da se o tom problemu otvoreno priča...

VIDEO

U potragu za zdravijim načinom života uskoro kreću novi kandidati RTL-ova showa „Život na vagi“. Između tisuće prijavljenih odrabrano je samo njih nekoliko koji će dobiti priliku promijeniti svoj život iz temelja. A većina njih kažu kako su im motivacija za prijavu bili fantastični rezultati koje su ostvarili kandidati u prethodne dvije sezone.

Kroz dosadašnje dvije sezone kroz strogi režim trenera Sanje Žuljević i Marija Mlinarića prošlo je 39 kandidata i baš svi su iz showa izašli s manje kilograma nego što su ušli. A zapanjujuće su brojke s kojima su kandidati ušli u show. Ukupno je 39 kandidata koji su dosad bili u showu imalo 4928 kilograma, a u prosjeku su po sezoni gubili više 600 kilograma, odnosno 1,2 tone u dvije sezone.

Najteži kandidat je bio Neven Vuljanković koji je u show ušao sa 240,2 kilograma, a do finala je imao 172 kilograma. Njegove suze kada je napokon pao ispod 200 kilograma su svakako bile jedan od najupečatljivijih trenutaka u obje sezone.

Neven je po svojoj kilaži bio ujedno i drugi najdebli kandidat ikad prijavljen u show „Život na vagi“ (The Biggest Loser) u cijelom svijetu. Najveći gubitak kilograma u protekle dvije sezone ostvario je Dorian Crnković, pobjednik druge sezone. On je u kuću ušao sa 177,6 kilograma, a kao pobjednik je išao doma lakši za nevjerojatnih 77 kilograma.

U trećoj sezoni koja uskoro kreće na RTL-u kandidati zajedno imaju 300 kilograma više nego što su imali njihovi prethodnici iz druge sezone. Na životni preokret uz trenere Sanju i Marija, poticat će ih i voditeljica emisije Marijana Batinić, a kandidati će baš kao i dosad na tom putu imati i pomoć nutricionista, liječnika i psihologa.

Osim što su prve dvije sezone ostvarile odlične rezultate u gledanosti, emisija „Život na vagi“ aktualizirala je temu pretilosti po kojoj Hrvatska spada u sam vrh europskih zemalja te potaknula da se o tom problemu otvoreno priča.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao