Show

Komentari 15

Kanye se u novoj pjesmi obrušio na novog Kiminog dečka Petea

Kanye se u novoj pjesmi obrušio na novog Kiminog dečka Petea

U pjesmi 'Eazy' Kanye je zaključio da mu je Bog sačuvao život u prometnoj nesreći samo da pobijedi Petea. Ogorčeno repa o svojoj djeci koju rijetko viđa i o razvodu s Kim, a spominje i novu djevojku Juliju

​Kanye West (44) je u suradnji s reperom The Gameom objavio pjesmu 'Eazy' u kojoj spominje Petea Davidsona (28), novog dečka svoje bivše supruge Kim Kardashian (41). 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Bog me spasio od tog sudara, samo da mogu pobijediti Petea Davidsona - repa Kanye, a ženski glas dodaje: 'Koga?'. U stihu se West referirao na automobilsku nesreću u kojoj je skoro poginuo 2002. godine.

U novoj pjesmi Kanye pjeva i o četvero djece koje ima s Kim. Naime, reper je nedavno optužio bivšu da ga njezino osiguranje nije pustilo da vidi djecu jer je u njezinom domu bio Pete.

Neki od stihova pjesme su i 'Svoje četvero djece gledam otprilike pet sati dnevno', 'Imam ljubav prema dadiljama, ali prava obitelj je bolja' te 'Tata bez skrbništva, kupio sam susjednu kuću'.

Kanye nije propustio priliku da spomene i samu Kim, kao ni svoju novu djevojku Juliju Fox (31), za koju kaže da je 'opasna ku*a'.

-Imamo najbolji razvod ikada, ako idemo na sud, zajedno ćemo ići na sud. Zapravo, pokupi i svoju sestru, ići ćemo zajedno kod Kourt - poručio je West Kardashianki.

Najčitaniji članci