Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
11 komentara

Kao da su sestre: Madonna je tulumarila s kćeri u New Yorku

Madonnina kći Lourdes objavila je fotografiju na kojoj s majkom pozira tijekom vatrometa na proslavi Dana nezavisnosti. Madonna je priljubila usne na njezin obraz

Material Girl
Foto: Material Girl
11 komentara

Lourdes Leon (16) objavila je u četvrtak na blogu modnog brenda Material Girl fotografiju na kojoj s majkom Madonnom (54) pozira tijekom vatrometa u New Yorku na proslavi američkog Dana nezavisnosti 4. srpnja. Pjevačica je priljubila usne na kćerin obraz dok Lourdes s osmijehom na licu ponosno gleda u objektiv. Pjevačica je pozirala u mladenačkom izdanju, u crnoj pripijenoj majici s crnom kapom na glavi na kojoj je bijelim slovima ispisan natpis 'Vogue', naziv pjesme s kojom je prije 23 godine poharala glazbene top ljestvice.

- Shvatila sam tek sada kada je ljeto tu, a sunce je doslovno zapalilo moje lice i tijelo, stvarno cijenim zimu - napisala je Lourdes ne krijući da nije posebno oduševljena ljetnim danima. 

Madonna je nedavno priznala da je poprilično stroga majka zbog čega je njezina Lourdes tek nedavno dobila iPhone.

- Ona je još moja mala djevojčica, a također je i žena - rekla je Madonna ne krijući da se još privikava na činjenicu da je Lourdes gotovo odrasla.

Naši partneri pišu
Message