Obavijesti

Show

Komentari 56

Nemeš priznao Marijani: Znaš, ti se meni zaista jako sviđaš...

Nemeš priznao Marijani: Znaš, ti se meni zaista jako sviđaš...
10

Prije nekoliko dana Velikom Bratu u ispovjedaonici je rekao da simpatizira Bojanu, no 'prebacio' se na drugu plavušu u kući. Tko zna kako će reagirati udana Marijana

VIDEO

Stanari BB kuće sastavili su prvi popis namirnica. Pažljivo su zbrajali koliko će novca potrošiti i hoće li moći kupiti cigareta koliko žele, a da zbog toga nemaju manjak hrane u frižideru. I na otpadu su sastavljali isti popis i ugodno se iznenadili kad su od Velikog Brata dobili novac za razvrstavanje smeća. 

Soraja je pisala popis namirnica dok su stanari izvikivali što žele i što im sve treba. George je prigovarao najviše od svih stanara, no na kraju su se uspjeli dogovoriti. 

- Ajme, ovoliko nisam pisala čak ni kad sam išla u školu - rekla je Soraja nakon što je shvatila koliko je dugačak popis za šoping. 

Kozmetički salon u BB kući

Soraja je pokazala da stanare kuće poznaje bolje od Nikole i Bojane jer je znala odgovore na pitanja koja joj je Veliki Brat postavio u vezi stanara. Time je zaslužila priliku da se popne na kolo sreće i Emi vrati nešto odjeće koja joj je oduzeta. 

Kako je Dragana nedavno uređivala Duška da bude spreman za susret sa Sorajom, tako je Lester sređivao Dražena. Mašinicom mu je skidao višak dlaka s tijela. Uz to, pokazao je kako zna šišati i Draženu napravio novu frizuru.

Soraja 'snimala spot' u bazenu

Soraja i Nikola kupali su se u bazenu. Ona je pjevala i plesala u vodi, zamišljala je da snima spot za svoj singl. Publika i obožavatelji u toj prigodi bili su joj Milan i Ema koji su stajali uz bazen i bodrili je. 

Novi dan u BB kući za stanare je počeo zvukom kukurikanja pijetla. Nakon buđenja Švabo je otišao u ispovjedaonicu gdje je dobio kovertu s novim zadatkom za stanare koji će sad dobiti priliku da pokažu svoju kreativnost i talente. Veliki Brat rekao im je da moraju pokazati kako bi se snašli u umjetničkom plivanju. Podeljeni su u grupe od po troje i počeli su osmišljavati koreografije.

Članovi tima Ruska igra su Ema, Milan i Dražen

Članovi tima Balkanski korijeni su Bojana, Nemeš i Marijana

Članovi tima Akcijski junaci su Nikola, Lester i Mila

Članovi tima Truba su Slavica, Soraja u George

Ekipa s otpada bila žiri

Stanari su u izvršavanju dnevnog zadatka bili kreativni i duhoviti. Vrhunski stručni žiri koji im je Veliki Brat najavio bio je sastavljen od Duška, Nirmala, Dragane i Horvata. Za to su dobili novac koji će moći potrošiti na što žele. Svi su stanari od Velikog Brata dobili malu nagradu. Dnevni zadatak najbolje je izveo tim Balkanski korjeni u kojem su bili Bojana, Nemeš i Marijana. 

Marijana se Nemešu jako dopala...

Nemeš je, čini se, ljubitelj plavuša. Nakon nesuglasica s Bojanom koja mu je rekla da pripazi na ponašanje, počeo je sve jasnije iskazivati simpatije prema Marijani. 

- Ti se meni baš jako sviđaš - rekao je Nemeš Marijani, a Bojani je zasmetalo što joj Nemeš ne poklanja više toliko pažnje kao prije.

George se u ispovjedaonici povjerio Velikom Bratu da mu se mnogo sviđaju Slavičine grudi. U spavaćoj sobi Soraja, Slavica, Georgei Ema pričali su o tome kako je George plesao sa Slavicom i koliko je uživao u tome. Za to vrijeme, stanarima u otpadu bilo je toliko hladno da su ležali pod dekama kako bi se zagrijali.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...