Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
41 komentara

Kaos na setu: Mate Janković izludio kolegu Ivana Pažanina

Kad me netko prekine, u tom trenutku bi izjia i kamere i kamermana i sve, ljutito je kazao Pažanin kojeg je Jankovićeva upadica u potpunosti izbacila iz takta

Foto: RTL televizija

Splitski chef nekoliko je puta istaknuo kako mrzi kada ga netko prekine dok govori, a upravo to mu je napravio njegov kolega Mate i time razbjesnio Ivana.

TOP10 Martina i Ante zaplakali: 'To je znak da nam je stalo do ovog'

Ivan Pažanin i Mate Janković inače su stari prijatelji koji su se do sada dobro slagali na setu, a prijateljsku idilu prekinuo je nekolegijalni čin. Naime, Mate je nepozvan 'uletio' na set tijekom kušanja i prekinuo Pažanina usred komentiranja jela. 

- Kad me netko prekine, u tom trenutku bi izjia i kamere i kamermana i sve! -  ljutito je kazao Pažanin kojeg je Jankovićeva upadica u potpunosti izbacila iz takta. Splitski chef u ovoj se sezoni profilirao kao najstroži član žirija, a sada je pokazao zube i svojim kolegama.

OPOMENUO KANDIDATE Ljuti Špiček: 'Tri, četiri sezone već tupim da juha nije predjelo'

Hoće li ova situacija staviti na kušnju njihovo prijateljstvo ili će Ivan i Mate 'izgladiti stvar', ne propustite pogledati u novim epizodama showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'.

Naši partneri pišu
Message