Show

Komentari 9

Kaos u Zadruzi: Suprugu varao pred kamerama, zadovoljavala ga starleta ispod pokrivača...

Kaos u Zadruzi: Suprugu varao pred kamerama, zadovoljavala ga starleta ispod pokrivača...

Uništila si mi život. Uništila si mi brak. Ti si bolesno ljubomorna. I kako da planiram život s tobom kada me napadaš zbog svake gluposti, vikao je Marko

Kaos u Zadruzi se nastavlja. Tučnjave, psovke, svađe postale su dio svakodnevice, a ovaj put u središtu skandala našli su se Maja Marinković (24) i Marko Janjušević Janjuš. 

Njihova veza započela je u realityju prije šest mjeseci, a nakon što su gledatelji saznali da su gore navedeni natjecatelji u strastvenom odnosu, nizali su uvrede i psovke na njihov račun. 

Zašto? Naime, Marko je oženjen, a s dugogodišnjom suprugom ima i maloljetno dijete. To im, sudeći po ponašanju, nije predstavljalo problem sve do trenutka kada Maja nije otkrila kako je seksualno zadovoljavala svog ljubavnika. 

- Uništila si mi brak. Ti si bolesno ljubomorna. I kako da planiram život s tobom kada me napadaš zbog svake gluposti - vikao je Marko. Maja je otkrila i kako joj je Marko pričao da će ostaviti suprugu te kako voli samo nju. S obzirom na to da je Janjuš prvo negirao njihovu vezu, produkcija je starletu odvela na poligraf. Poligraf je pokazao kako Maja govori istinu.

POGLEDAJTE VIDEO: