Obavijesti

Show

Komentari 63

Karleuša hejterima: 'Seljaci, ja vam nisam operna pjevačica...'

Karleuša hejterima: 'Seljaci, ja vam nisam operna pjevačica...'
7

Jelena je posljednjih nekoliko dana na Instagramu objavila fotografije na kojima pozira polugola. Njezini obožavatelji popratili su ih pohvalnim komentarima, ali bilo je onih koji su uznemirili pjevačicu

VIDEO

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (40) nastup u Crnoj Gori 'rasplamsala' je svojim outfitom. Na svom Instagram profilu objavila je video u čiji je opis stavila poruku za sve one, kako kaže, koji su 'šokirani' njezinim stilom odijevanja. 

- Imam potrebu obratiti se ovima koji su kao šokirani mojim kostimom, spominju moju djecu i tako dalje. Seljaci, ja nisam operna pjevačica niti učiteljica u vašoj općini, ja sam izvođač. Ovo je scenski kostim koji je u skladu s mojom glazbom i scenom, ne idem tako do dućana s djecom! - napisala je Jelena uz objavu.

Jelena je posljednjih nekoliko dana na Instagramu objavila fotografije na kojima pozira polugola. Njezini obožavatelji popratili su ih komentarima. Bilo je onih pohvalnih, ali i onih koji su, čini se, uznemirili Jelenu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ne mogu vidjeti hejtere - napisala je Jelena u opis jedne od objavljenih fotografija.

- Možda je u vašem malom mjestu ovo šokantno, ali ja ne živim tu, ja nisam vi i moj život je nešto što vi možda nikada i ne ćete razumjeti. Međutim, kad je već tako, idite pratite nekog drugog. Gnjavite sa svojim malograđanskim primitivnim stavom koji mene ne će promijeniti, niti usporiti - dodala je Jelena.

Pjevačica je nedavno 'prozvala' i voditeljicu Hloverku Novak Srzić (63), kada je voditeljica rekla svoje mišljenje o nastupanju regionalnih folk zvijezda u jednom klubu u Makarskoj, gdje je i Karleuša nastupila.

- Dragi prijatelji, nastojim podijeliti na ovim stranicama neke pozitivne vibracije, no večeras sam baš ljuta, ljuta. Potrudili smo se napraviti odličan program za Makarsko kulturno ljeto, od operete do opere, koncerata klasične glazbe, vrhunskog jazza i rock’n’rolla… I onda privatni poduzetnici koji dođu na mjesec dana po profit u grad u 'Petar Pan' dovode Karleuše svih fela… I jedino po tome, na koncu, neki žele zapamtiti i 'obilježiti' naš grad - napisala je Hloverka na Facebooku.

Karleuša je uzvratila Hloverki: 'Educiraj se malo tko sam ja...'
Karleuša je uzvratila Hloverki: 'Educiraj se malo tko sam ja...'

Jelena je bez dlake na jeziku javno uzvratila Hloverki.

- Čitam da se neka gospođa iz Turističke organizacije Makarske ljuti što sam tamo imala nastup nazivajući me 'cajkom'. Cajka je pogrdan naziv za ženu koja se bavi muzikom iz Srbije. Trebate se malo educirati tko sam ja. Ne bruji Makarska o meni, kako kažete, nego cijeli svijet. Ne zato što sam ja 'cajka' nego što sam zvjezdetina koju vole milijuni i van granica Balkana. Zbog takvih kao što ste vi su u Hrvatskoj plaže poluprazne - obrušila se Jelena. Usput je Karleuša zahvalila na, kako kaže, divnom druženju u Makarskoj. 

Čini se kako se Jelena odlučila oglasiti na komentare koje svakodnevno dobiva, a kako kaže, tek je počela.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

03:46

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem
MA KAKVE ŠTIKLE!

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem

Mlada regionalna zvijezda Aleksandra Prijovć izula je štikle i bosa zaplesala s trubačem, a publiku je iznenadila i posebnom pjesmom

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom