Obavijesti

Show

Komentari 18

Karleuša izbacila grudi i stavila periku: 'Gazi sve ispred sebe...'

Karleuša izbacila grudi i stavila periku: 'Gazi sve ispred sebe...'
8

Jelena je nedavno bila na rođendanu kolegice iz showa, pjevačice Ane Bekute (60), a da se dobro zabavila dokazuju priče i objave na društvenim mrežama

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (41) vratila se punom parom na scenu. Koncerte ima diljem regije, a usput i snima novu sezonu glazbenog showa 'Zvezde Granda'. U petak je nastupala u jednom noćnom klubu u Beču, a odmah se pohvalila i fotografijom na kojoj pozira u izazovnoj kreaciji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Grudi je stavila u prvi plan, a iako je posljednjih nekoliko mjeseci 'furala' kratku kosu, ovaj put se odlučila za periku. U manje od sat vremena 'skupila' je više od deset tisuća lajkova, a brojni pratitelji pohvalili su njezin fizički izgled. Bijeli grudnjak uskladila je sa čizmama iste boje, a kombinaciju je upotpunila Versace hlačama. 

- Izgledaš spektakularno. Ovo je prava ratnica koja bez obzira na prošlost i dalje gazi sve ispred sebe - samo su neki od komentara ispod fotografije. Neki pratitelji primijetili su da je sličnu kombinaciju 'furala' i prošli mjesec. 

Jelena je nedavno bila na rođendanu kolegice iz showa Ane Bekute (60), a da se dobro zabavila dokazuju priče i objave na društvenim mrežama. 

- Te noći je trebalo osmijeha i radosti i bilo je na pretek zahvaljujući tvojoj dobroj energiji. Hvala ti - napisala je Ana Jeleni nakon rođendana. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...