Obavijesti

Show

Komentari 51

Karleuša je pozirala u toplesu

Karleuša je pozirala u toplesu
9

No Jelena je poznata i po tome što sve svoje probleme u virtualnom svijetu rješava 'blokiranjem', a u rasprave s hejterima gotovo nikada ne ulazi

Pjevačica Jelena Karleuša (42) dobro zna kako privući pažnju svojih pratitelja. Samo na Instagramu ima više od dva milijuna sljedbenika, a o njezinim objavama pišu i svjetski mediji. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Ovaj put zaplesala je svojim obožavateljima, ali ne u bilo kakvom izdanju. Prvo je pozirala u toplesu i trapericama pa pokazala i svoje plesno umijeće.

Njihala je kukovima pa istaknula bujne obline, a brojni pratitelji oduševljeno su komentirali njezine senzualne pokrete.  

I dok su neki pisali kako je slavna Kim Kardashian mala beba za Karleušu, drugi su komentirali da se treba uozbiljiti s obzirom na to da ima dvije maloljetne curice. 

No Jelena je poznata i po tome što sve svoje probleme u virtualnom svijetu rješava 'blokiranjem', a u rasprave s hejterima gotovo nikada ne ulazi.

 

Karleušin muž prodao stan za 3 milijuna kuna: Novi stanari će samo za zaštitu plaćati 700 kn
Karleušin muž prodao stan za 3 milijuna kuna: Novi stanari će samo za zaštitu plaćati 700 kn

- Svaka čast na izgledu, ali ovo je ipak malo pretjerano. Tvoja djeca mogu vidjeti ovakve objave i to nije normalno - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.