Show

Komentari 32

Karleuša navukla korzet i bujne grudi stavila u prvi plan: 'Je li ti to od cjepiva? I ja ću se cijepiti'

Karleuša navukla korzet i bujne grudi stavila u prvi plan: 'Je li ti to od cjepiva? I ja ću se cijepiti'

S obzirom na to da se Jelena 6. svibnja cijepila protiv korone u shopping centru Ušće, velik broj pratitelja pisalo joj je kako će se i oni cijepiti

Ako ću ovako izgledati poslije cjepiva, idem odmah po njega, samo jedan je od komentara ispod nove seksi fotke koju je objavila Jelena Karleuša (42). 

POGLEDAJTE VIDEO 

Naime, pjevačica u najnovijoj objavi stoji ispred ogledala u crnom donjem rublju i superkorzetu koji je istaknuo njen uzak struk i vitku figuru. 

U prvom planu su, zbog korzeta koji ih dodatno podigne, Jelenine bujne grudi. Mnogi su primijetili kako je pjevačica dovela svoju figuru do savršenstva. 

Komentara i komplimenata od strane obožavatelja nije nedostajalo. 

S obzirom na to da se Jelena 6. svibnja cijepila protiv korone u shopping centru Ušće, velik broj pratitelja pisalo joj je kako će se i oni cijepiti. 

Karleuša je, kako je i javno obznanila, primila Pfizerovo cjepivo. 

- Ženo ti nemaš 42 godine; Djevojka napunila 18; Tek sam se probudila, polako; Najseksi plavuša; Slijedit ću tvoj primjer, želim se i ja cijepiti; Poslije cjepiva kao da si se proljepšala, vjerojatno si psihički mirnija i osjećaš se sigurno; Prava mačka, mnoge ti zavide na izgledu - pisali su joj u komentarima obožavatelji. 

Najčitaniji članci