Show

Komentari 170

Karleuša pokazala međunožje: Svilena haljina joj je 'pobjegla'

Karleuša pokazala međunožje: Svilena haljina joj je 'pobjegla'

U haljini visokog proreza koju potpisuje Albanka Dona Matoshi, koračala je hodnicima Štark Arene, a u jednom trenutku joj se haljina previše zadignula i otkrila pogled na međunožje...

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (41) na glazbenu dodjelu nagrada 'MAC 2020' u Beogradu došla je u svilenoj uskoj haljini kojom je istaknula vitke noge i bujne grudi. Liniju je, kako kaže, zadnjih mjeseci zdravom prehranom dovela do savršenstva. Krajem rujna zatražila je pomoć nutricionistice kako bi se 'dovela u red'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Karleuša je bila prezenterica na glazbenoj dodjeli na kojoj se prošle godine pojavila prvi put nakon seks skandala u koji su bili 'upleteni' njezin suprug Duško Tošić (35) i nogometaš Ognjen Vranješ (30). Tada je premijerno izvela pjesmu 'LaJK'. Reper Gazda Paja (32) i ona sinoć su dobili nagradu za najbolju glazbenu trap suradnju za navedenu pjesmu. 

Jelena je u haljini visokog proreza, koju potpisuje Albanka Dona Matoshi, koračala hodnicima Štark Arene, a u jednom trenutku joj se haljina previše zadignula i otkrila pogled na međunožje. 

Jeleni to nije zasmetalo već naprotiv, fotografijama se pohvalila na svom Instagram profilu. Dobila je brojne komplimente svojih fanova na račun izgleda. 

S njom nije bio nogometaš Tošić koji odmara u Dubaiju s njihovim kćerima Atinom (11) i Nikom (10). 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci