Show

Komentari 114

Karleuša prestrašila okupljene: 'Što je ovo? Svemirka Jelena?'

Karleuša prestrašila okupljene: 'Što je ovo? Svemirka Jelena?'

Srpska pjevačica pohvalila se na društvenim mrežama novim fotografijama koje su nastala prilikom dolaska na set 'Zvezda Granda'. Naviknula je fanove na čudne kreacije, ali 'obične' ljude i dalje zaprepasti

Jelena Karleuša (42) godinama intrigira javnost svojim modnim izričajem. Uvijek je, kako ona tvrdi, ispred svog vremena pa često posluži poznatim facama kao inspiracija. Ako je baš totalno iskopiraju, onda ih javno 'prozove' i traži zasluge.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Trenutačno traje snimanje showa 'Zvezde Granda', a pjevačica se sada pojavila u vrlo neobičnom stajlingu. Metalik kreacija koja je otkrivala trbuh, ali i bujne grudi, nije mogla skrenuti pogled s njezinih čudnih naočala. Domišljati pratitelji prozvali su je 'svemirkom'. 

- Došla je s Marsa - našalili su se. Pjevačica je pozdravila okupljene i ušetala u studio. Iz ruke nije ispuštala mobitel, a duga plava kosa lepršala je iza nje. Bez obzira na upečatljiv modni odabir, mnogi su komentirali njezinu preplanulu put.

Rijetkima je promaknuo podatak da se Karleuša danima odmarala u Dubaiju. Ondje je utegnula obline u minijaturne badiće i sunčala se pa je zato u Beogradu plijenila pažnju savršenom puti.

Na putovanju joj je bilo lijepo, što je dokazala i fotografijama. Pozirala je ispred skupocjenih automobila, fotkala je divne kadrove, ali najveći je fokus ipak bio na njoj i njezinim atributima.

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Klikni OVDJE za Oriđiđi Videoteku i zabavi se!

Najčitaniji članci