Obavijesti

Show

Komentari 19

Karleuša se zakopčala do grla, no 'zaboravila' je na grudnjak

Karleuša se zakopčala do grla, no 'zaboravila' je na grudnjak
4

Srpsku pjevačicu obožavatelji često hvale zbog pomno odabranih modnih kombinacija te je nazivaju divom. Uvijek naglašava svoje atribute, a na komentare dežurnih kritičara nikad se ne obazire

Srpska folk pjevačica Jelena Karleuša (42) uvijek brine da bude sređena od glave do pete. Njezine odjevne kombinacije uvijek su uske i provokativne, a svoje bujne atribute stavlja u prvi plan. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Pomno bira odjeću kojom više pokazuje no što sakriva, no ovoga je puta 'okrenula ploču'. Za posljednju objavu na društvenim mrežama pozirala je zakopčana do grla. 

Fanove bacila u trans: Karleuša pozirala samo u mini tangama
Fanove bacila u trans: Karleuša pozirala samo u mini tangama

Odabrala je 'zebra majicu' i crne lateks hlače. Kombinaciju je upotpunila mini torbicom i sunčanim naočalama. Iako nije 'izbacila' grudi i pozadinu kao po običaju, svoje je obožavatelje ipak ostavila 'bez daha'.

- Goriš, ljepotice. I dalje si najljepša, prava bomba - samo su neki od komentara ispod Jelenine fotografije. Pjevačica nikad ne odgovara na komentare, pa čak ni kada joj netko uputi kritiku. 

I za prethodnu objavu Jelena je pozirala u dolčeviti, no 'izbacila' je stražnjicu i zavodljivo gledala prema kameri. Tako zakopčana do grla, 'zaboravila' je odjenuti grudnjak pa su joj virile bradavice.

Jedino što joj njezini vjerni obožavatelji zamjeraju je pretjerivanje s Photoshopom, u kojem Karleuša nerijetko 'popravi' svoje nedostatke. No Jelena je samouvjerena, a samu sebe naziva 'kraljicom Srbije'.