Obavijesti

Show

Komentari 13

Karleuša vrijeđala dadilju? 'Ja te plaćam, mogu raditi bilo što'

Karleuša vrijeđala dadilju? 'Ja te plaćam, mogu raditi bilo što'
5

Od siječnja kad je krenula afera s nogometašem Ognjenom Vranješom, počeo je neizdrživ pritisak. Pokušavale smo ne obraćati pažnju, ali sve se prelijevalo na nas, izjavila je navodno Vera Horvat za Kurir

VIDEO

Srpski reprezentativac Duško Tošić (34) nedavno je otpustio kućnu pomoćnicu Veru Horvat koja je zajedno sa sestrom Kajom brinula o obitelji nogometaša i srpske pjevačice Jelene Karleuše (40) punih deset godina. Navodno je razlog tome činjenica da je spremačica posljednje dvije godine skrivala ljubavnu aferu njegove supruge.

- Kućna pomoćnica je s Duškom i Jelenom proživjela sve i svašta. Trpjela je uvrede i poniženja, a ona se nikada nije htjela miješati u njihov bračni život. Nije ju zanimalo je li Jelena dovodi ljubavnika ili prijatelja. Najbitnija su joj bila djeca, a ne s kim se njezina šefica viđa. Međutim, Duško je sve istražio i shvatio kako je ona znala za Ognjena i zato ju je odlučio otpustiti. Jelena nije smjela donositi odluke i samo je odmahnula glavom - izjavio je izvor za Kurir koji je na naslovnici novina objavio ekskluzivan intervju s navedenom kućnom pomoćnicom. 

Pokretanje videa...

00:58

Kurir piše kako je Vera došla u obitelj kad je starija kćer Atina (10) imala svega osam mjeseci. 

- Punih deset godina sam radila u obitelji Karleuša-Tošić. Došla sam kao dadilja, a onda sam tijekom godina postala i kućna pomoćnica. Atina je imala osam mjeseci kad sam počela brinuti o njoj, a onda se rodila i Nika, pa sam nastavila čuvati obje. Kako nisam mogla sama, dovela sam i moju sestru Kaju i zajedno smo brinule o obitelji. Jelenina majka Divna, koju sam uvijek cijenila i poštovala, preporučila me je kod Jelene - izjavila je Horvat za Kurir te dodala kako joj je teško palo što više ne viđa djevojčice. 

Menadžer Zoran: 'Karleuša još uvijek nije spremna za izjave'
Menadžer Zoran: 'Karleuša još uvijek nije spremna za izjave'

- Od siječnja kad je krenula afera s nogometašem Ognjenom Vranješom, počeo je neizdrživ pritisak. Pokušavale smo ne obraćati pažnju, ali sve se prelijevalo na nas. Ispalo je da smo sestra i ja glavni krivci za sve - rekla je. 

8172565

Ubrzo nakon što je izašao intervju s dugogodišnjom kućnom pomoćnicom na društvenim mrežama oglasila se i sama pjevačica. Karleuša je objavila fotografiju razgovora s Verom te dala do znanja kako to nije istina. 

- Slušaj Zoki, prvo je izašlo ono kako smo izbačene, sad moj intervju... dokle brate. Hoće nas ostaviti na miru više? - napisala joj je Vera u poruci. 

NAJGORI HOROSKOPSKI PAROVI: Vage i Djevice ne idu skupa

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije