Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
96 komentara

Karmela: Na pragu pedesetih sam postala školarka u Italiji

LJETNA AVANTURA TV voditeljica prije sedam godina poslala je kćer Reu na školovanje na Floridu, a sad se ona vratila u školske klupe u Padovi

Foto: Privatni album
96 komentara

Ustajem rano kako bih stigla na školska predavanja koja traju od 8.30 do ručka. Potom šalabajzam po trgovinama ili obilazim muzeje. Brbljam s ljudima koje sam upoznala pa razmjenjujemo recepte, rekla je Karmela Vukov Colić (48).

HTV-ova voditeljica prije sedam godina poslala je svoju kćer Reu (24) na školovanje u SAD gdje je završila treći razred srednje škole na Floridi. Potom su se u Karmelin dom doselile Reine prijateljice Carolyn iz Massachusettsa i Mary Catherine iz Sjeverne Karoline.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić Novo društvo: Karmela s kolegama usavršava znanje talijanskog jezika, a nakon školskih obaveza se zabavljaju

- Potaknuta njihovim iskustvima školskih razmjena odlučila sam ljeto provesti u Padovi kako bih usavršila svoje baratanje talijanskim jezikom. Družim se s mladim studentima, učim i uživam - rekla je TV voditeljica. Čim je stigla u Italiju, osigurala si je vozilo kojim obilazi znamenitosti.

- Do škole putujem biciklom. Na gotovo svakom ćošku mogu ga posuditi i vratiti, zbog čega puno pedaliram dok obilazim grad - objasnila je Karmela.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić Povratak u mladost: Nakon što je njezina kći Rea treći razred srednje škole završila na Floridi, Karmela je otišla u Padovu

Prije godinu i pol voditeljica je vožnju automobilom do posla zamijenila onom na dva kotača. Tad je iz garaže izvadila bicikl koji je četiri godine ranije samoj sebi poklonila za rođendan.

- Izgubila sam u tom periodu oko 15 kilograma. Sve se posložilo i prestala sam se nepotrebno prejedati. Veliku podršku pružala mi je kolegica Sanja Doležal koja se sjajno izborila s viškom kilograma i istesala svoju figuru - rekla je Vukov Colić.

Radnim se obavezama na državnoj televiziji vraća najesen.

Naši partneri pišu
Message