Obavijesti

Show

Komentari 5

Katarina Baban: Nisam znala tko je to, red je da budem žena

Katarina Baban: Nisam znala tko je to, red je da budem žena
19

Romski ne znam, ali ne znači da nemam prijatelje Rome koji su mi obećali pomoći, komentirao je Davor Dretar Drele svoju transformaciju u pokojnu Esmu Redžepovu

VIDEO

Kad sam vidjela Whitney bila sam užasno sretna jer sam htjela pjevati i biti kao ona, komentirala je glumica Ana Vilenica (39) zadatak transformacije u pokojnu pjevačicu Whitney Houston. No neće biti sama sceni jer će joj se pridružiti malena Eva Biljan. 

- Hvala gljivi na Evi, ova djeca imaju nevjerojatne glasovne sposobnosti, nevjerojatno znaju pjevati - pohvalila je glumica klince koji su nastupali u showu. Eva je istaknula kako je jako uzbuđena i nije uopće mogla spavati zbog ove transformacije. 

- Srce mi kuca najjače što je moglo u cijelom mom životu - ispričala je. Ana se našalila kako je Evin zadatak da izvuče stvar bez pritiska. Glumica Katarina Baban (29) ove će nedjelje na pozornici otpjevati pjesmu grupe Vengaboys.

- Ovaj put sam žena, bio je red. Pojma nisam imala tko je to - rekla je Katarina. Dodala je kako je kada je krenula pjevati, shvatila da joj to dosta dobro leži i misli da će glasovno moći dosta dobro 'skinuti' to. 

- Da pjevaju na nizozemskom, to bi mi bila još veća fora jer ne znam ni beknuti - našalila se glumica. Istaknula je kako će to biti dobra zezanacija ako uspije dio ludila iz spota prenijeti na scenu, pa će se svi dobro zabaviti. 

Radijski i televizijski voditelj Davor Dretar Drele (51) dobro se snalazi u ulogama legendarnih pjevačica, stoga će ovoga puta utjeloviti kraljicu romske glazbe Esmu Redžepovu. Drele je rekao kako je jako radostan jer je malo drugačije i to mu je prva uloga u kojoj se malo smije. 

- Konačno sam malo dobio priliku kroz Esmu protresti se na pozornici - napomenuo je. Dodao je kako će pokušati donijeti emocije Esme koliko god će moći. 

- Romski ne znam, ali ne znači da nemam prijatelje Rome koji su mi obećali pomoći - ispričao je Drele.  Glumac Matko Knešaurek (32) dobio je priliku utjeloviti jednog od najvećih zavodnika na ovim prostorima, Zdravka Čolića.

- Ovo je dobra prilika, nešto što bih ja sebi sigurno odabrao - rekao je Matko. Kaže kako vokalno pjesma nije nimalo laka, ali naučio je tekst i prepustio se pjesmi. 

- Očekujem baš tu nemoguću misiju, ja moram doći do finala jer ja čeznem za finalom - istaknuo je glumac. Za kraj je rekao kako će ovu izvedbu posebno posvetiti osobi koja voli ovu pjesmu, a tko je ta osoba doznat ćemo u nedjeljnom izdanju showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Ove nedjelje na pozornici showa moći ćemo vidjeti i ostale zabavne nastupe. Svojim transformacijama zabavljat će nas Paola Valić Bekić (35) kao pjevačica grupe En Vogue, glumac Damir Poljičak (34) kao George Michael u grupi Wham!, pjevačica Maja Bajamić (27) kao Jennifer Lopez i pjevač Amel Ćurić (35) kao legendarni Kićo Slabinac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana
NIŠTA OD POLUFINALA

Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana

Njezine afirmativne poruke i nježan pristup sigurno će nedostajati natjecateljima 'Zvijezde pjevaju', dok će njezinu poziciju između Marija Lipovšeka Battifiace i Marka Tolje zauzet Nikša Bratoš