Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
23 komentara

Kate del Castillo: Život mi je na kocki zbog Pennove izdaje

Glumica Kate del Castillo planirala je snimiti film o El Chapu, a pri tome joj je trebao pomoći Sean Penn. No on ju je, kaže, izdao i ostavio ju je na 'cjedilu'

Pixsell
Foto: Pixsell
23 komentara

Kate del Castillo (43) pristala je da Sean Penn (55) dođe na tajni sastanak s vođom narkokartela jer je mislila da će to pomoći njezinu filmu, a oskarovac je šestosatni razgovor, tvrdi, dao medijima i za njega preuzeo sve zasluge.

Meksikanka, koja se pojavila i u američkoj 'Travi' te 'CSI: Miamiju', dodaje kako je Penn bio dovoljno lukav da se prije susreta s kriminalcem pravno osigura, a nju je iz svega izostavio, zbog čega se ona sad boji za svoj život.

- Sean i novinari koji su došli s njim potpisali su svojevrsni ugovor koji im je osigurao imunitet, a ja sam ostala nezaštićena pa me mogu kazneno goniti zbog susreta s El Chapom - izjavila je Del Castillo. Ljuti se na Penna jer joj se, kaže, utrpao samo kako bi ispao faca.

- Zvučno holivudsko ime trebalo je biti odlična reklama za autobiografski film koji sam planirala snimati o El Chapu, a sve je bila izdaja - ljuti se Kate. Penn tvrdi kako je glumica od početka znala za njegov intervju.

Naši partneri pišu
Message